Galaxy S7 Edge için en sağlam 6 kılıf!

galaxy s7 edge saglam kilif 00

#İŞBİRLİĞİ

Samsung’un güncel amiral gemisi Galaxy S7 Edge için üst düzey sağlamlık sunan bir kılıf arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazımızda sizler için Galaxy S7 Edge için sağlam kılıf önerilerinde bulunuyoruz.

Artan döviz kuru ve akıllı telefon üreticilerin fiyat politikaları sebebiyle artık her geçen yıl amiral gemisi seviyesindeki cihazların fiyatları artıyor. Durum böyle olunca kullanıcılar olarak bizlerde telefonlarımızı darbe ve çiziklere karşı korumak istiyoruz. Tam olarak bu sebeple sizler için Galaxy S7 Edge modeline uyumlu ve üst düzey sağlamlık sunan kılıfları listeledik.

Ülkemizde 3000-3300 TL civarında satışta olan Samsung Galaxy S7 Edge modeli gerek teknik özellikleri gerekse tasarımı ile en dikkat çeken akıllı telefonlardan biri. Eğimli ekranıyla rakipsiz bir deneyim sunan bu telefonun köşeleri ne yazık ki kırılmaya oldukça müsait. Telefonunuz yere düştüğünde içiniz biraz daha rahat etsin istiyorsanız, sizi ilerleyen sayfalara davet ediyoruz. İlerleyen sayfalarda Galaxy S7 Edge için en sağlam kılıfları bulabilirsiniz.