South Park: The Fractured but Whole, Nintendo Switch’e gelmiyor

South Park The Fractured but Whole

South Park: The Fractured but Whole ‘nin Nintendo Switch’e gelmeyeceği doğrulandı. South Park’ın Nintendo hayranlarını tam olarak neden heyecanlandırdığı bilinmiyor.

Geçtiğimiz günlerde tam bir Nintendo Switch fırtınası esiyordu. Cihazla ilgili satış rakamları, çıkacak özel oyunlar listesi, uyumlu donanımlar derken bu sıralar ise yeni konsol ile olumsuz gelişmeler duyuyoruz. Rüzgar tersine döndü diyemeyiz ancak bazı yapımlar Switch’i pas geçiyor. Resident Evil Revelations, PS4 ve Xbox One için duyurulurken Switch’in adı geçmemişti. Son olarak da South Park: The Fractured but Whole ‘nin Nintendo Switch’e gelmeyeceği açıklandı.

Haber Comedy Central aracılığıyla South Park stüdyosunun bir temsilcisi tarafından doğrulandı. South Park Twitter hesabından paylaşılan bir görsel ile “Nintendo ben geliyorum” mesajı #Blizzard2017 hashtagi ile paylaşılmıştı. Bu mesaj oyunun Switch’e geleceği yönünde yorumlanmıştı. Ancak oyun, Switch’e gelmeyecekse bu mesaj da neyin nesiydi? Bu gelişmeden sonra tweet’in dizinin 10. sezonundaki Wii hikayesi ilgili bir gönderme olabileceği düşünülüyor.

Ertelemenin ardından South Park: The Fractured but Whole bu çeyrek geliyor

Gelişirici Ubisoft, konu hakkında bir yorum yapmadı. RPG türündeki oyunun Aralık 2016‘da çıkması bekleniyordu ama daha iyi bir deneyim için 2017‘ye ertelendiği duyurulmuştu. Oyunun 2017’in ilk çeyreğinde çıkması bekleniyor. South Park: The Fractured but Whole, PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

Samsung, katlanabilir ekranlı telefonunu neden hala tanıtmadı?