Sony’nin PCM-D100 Ses Kayıt Cihazı Çok Satanlar Arasında

pcm d100

Sony’nin taşınabilir PCM-D100 ses kayıt cihazı çarpıcı satış sonuçlarına ulaştı. Özel distribütör HL Audio, bu başarının nedeninin olağanüstü ses kalitesi ve desteklenen ses formatlarının çeşitliliği olduğunu söylüyor: MP3 ve PCM formatlarında kaydın yanı sıra cihazda 2,8 MHz/tek bit Doğrudan Akış (DSD) uyumluluğu bulunuyor.

pcm-d100-1

Geleneksel 24 bit D/A dönüştürücülerle kıyaslandığında PCM-D100, rakipsiz hassaslıktaki ses üretimini sunmak için benzersiz bir 32 bit dönüştürücü kullanıyor. Ancak dijital kayıt cihazını etkileyici kılan öğeler yalnızca cihazın içindeki çalışma sisteminden ibaret değil; yüksek kaliteli hafif alaşım gövde ve iki adet döner stereo mikrofon kapsülü, ses sektöründe Sony’den beklenen yüksek kalite standardını karşılıyor.

pcm-d100-2

Sony ayrıca PCM-D100‘ün yüksek hassasiyete sahip kondansatörlü mikrofonları için özel olarak tek yönlü yeni 15 mm kapsüller geliştirdi. Bu kapsüller, kullanıcıların cihazın ses toplama aralığını birkaç kişilik küçük toplantılardan çok sayıda müzisyenin bulunduğu konser salonlarına kadar her ortama optimum şekilde uyarlayabilmesini sağlıyor.

“Professional Audio” adlı sektörel derginin editörleri, derginin Ocak sayısında kayıt cihazının olağanüstü kalitesini övdü ve ürüne “2014 Editörün Seçimi” ödülünü verdi. PCM-D100‘ün bu sıfatı, ürünü çekici kılan “kristal netliğindeki profesyonel sesi, ölçülen harika değerleri, keyif veren kullanıcı arabirimi ve diğer özellikleri” ile kazandığı belirtildi.

Oyun Severlere Yenilikçi Tablet