Sony’den Tablet ve Telefonlar için USB!

ön20

Sony geçtiğimiz günlerde tablet ve akıllı cihazlar için USB belleğinin tanıtımını  yaptı. Yeni teknolojisini  duyuran Sony’nin bu USB belleği  mikro USB ve USB 2.0 bağlantı seçenekleri ile akıllı telefondan bilgisayara ya da bilgisayardan akıllı telefona veri aktarımı yapabilmekte.

Bir çok akıllı telefon ve tablette kullanılabilecek olan USB, microUSB bağlantı seçeneği sunuyor.Sony’nin bu USB belleği ile artık microSD kartıyla aktarım yapma derdi ortadan kalkacak ve kolaylıkla veri aktarımı yapılabilecek. Sony firmasının ürettiği bu USB bellek 8GB,16GB,32GB olmak üzere depolama seçeneği sunmakta.USB bellek Android 4.0.3 ila 4.3 sürümlü cihazlarda çalışabilecek.Yakın zamanda 4.4 uyumluluğunun da getirilmesi beklenmekte.2014 yılının ilk ayında satışa çıkması beklenen USB bellekler depolama özelliklerine göre fiyatlandırılacaklar.USB bellek, $19.99,$29.99 ve $62.99 rakamları üzerinden piyasaya çıkarılacak.

Sony’nin akıllı telefon ve tabletler için özel olarak tasarladığı USB bellekler için hazırlanan dosya yöneticisi Google Play’de yerini almış durumda.USB bellek kullanıcıları bu uygulama ile dosyalarını kopyalayabilecek, silinmesi ve sınıflandırılması gibi işlemleri gerçekleştirebilecekler.

usba