Kingston microDuo ile Telefonunuza Harici 64GB

DataTraveler microDuo 64GB DTDUO 64GB 01

Kingston, Android akıllı telefonlar ve tabletlerin depolama alanını arttıracak çift arayüzlü yeni DataTraveler microDuo USB belleğini satışa sunuyor.  

USB ve microUSB belleklerini ufak ebatlarda bir araya getiren DataTraveler microDuo, kullanıcıların Android tabletleri ve akıllı telefonları için de harici depolama birimine sahip olmasına olanak sağlıyor.

 DataTraveler microDuo 64GB_DTDUO_64GB_02

DataTraveler microDuo, mobil cihazların depolamasını 64GB’a kadar arttırabilmek için microUSB yuvasını – sıklıkla şarj etmek için kullanılan – kullanıyor. Bu durum özellikle microSD kart yuvasına sahip olmayan akıllı telefonlar ve tabletler için çok ama çok daha yardımcı olur nitelikte.

DataTraveler microDuo 64GB_DTDUO_64GB_03

USB On-The-Go özelliğine sahip her cihazla kullanılabilen bellek, çift arayüzü sayesinde mobil cihaza bağlı olduğu zaman kullanıcıların PC üzerinden kablosuz* dosya transferi yapabilmesini sağlıyor. Kullanıcılar, akıllı telefonları ya da tabletleriyle çekecekleri yüksek çözünürlükte fotoğrafları, HD videoları ve şu an sadece bazı cihazların desteklediği 4K videoları ya da müzik dosyalarını, tıpkı normal bir USB bellek kullanıyor gibi taşıyabilecek ve cihazlarının dahili hafızasında yer açabilecekler.

8GB, 16GB, 32GB ve 64GB depolama seçenekleriyle gelen ve 5 yıllık garantiye sahip DataTraveler microDuo ile ilgili daha fazla bilgi almak www.kingston.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bugatti’nin En Pahalısı Görücüye Çıktı!