Sony’den Full HD LCD Cerrahi Monitörler

Sony Medical Monitor

Sınıflarının en ince ve parlak modelleri olan LMD-2765MD ve LMD-2760MD 26 inç cerrahi monitörlerde, parlak ortam aydınlatması koşullarında bile yansımayı azaltan ve daha net görüntüleme imkânı sunan OptiContrast teknolojisi bulunuyor.

Endoskopik ve laparoskopik kameralardan ve diğer uyumlu medikal görüntüleme sistemlerinden Full HD kalitesinde renkli video görüntüleri üretebilen LMD-2765MD ve LMD-2760MD, pazardaki OptiContrast teknolojisine sahip tek cerrahi monitör modelleri olma niteliği taşıyor. Bu yenilikçi teknoloji, görüntü kontrastını optimize etmek için iç ve dış yansımaları azaltarak cerrahlara ve personele operasyonlar sırasında üstün bir görüntüleme deneyimi sunuyor.

lmd2765md_front_140529_02-1200

Sony’den ameliyathaneleri geliştiren çözüm

Ameliyathaneleri geliştirmek için tasarlanan monitörlerde 27 inç (69 cm) ekranlı modern, kenardan kenara camdan ön tasarım, dar kenar, sağlam alüminyum gövde ve konnektörleri gizleyip kabloları düzenli tutmak için arka tarafta çıkarılabilir kablo kapağı bulunuyor. Zarif tasarımları sayesinde monitörler, enfeksiyon kontrolü için sıradan temizlik solüsyonlarıyla kolayca silinebiliyor. Monitörler ayrıca bom koluna veya medikal taşıma aracına monte edilebiliyor. Monitörün ön tarafı su sıçramasına dayanıklı ve IPX5 sınıfı giriş korumasına, diğer taraflar ise koruma ve düzenli temizlik için yeterli olan IPX2 sınıfı korumaya sahip.

 

Sony Full HD LCD cerrahi monitörler zaman kazandırıp stresi azaltıyor

Monitörlerin sezgisel arka ışıklı kontrol paneli, parmak ucuyla kolayca kullanılabiliyor. Yalnızca seçilebilir olan düğmeler aydınlatılarak deneyimli olmayan kullanıcıların parametreleri hızlı ve verimli bir şekilde değiştirmesi sağlanıyor ve günümüzün yoğun ameliyathanelerinde zaman kazandırıp stresi azaltıyor. Esnek kullanım, klinik ekran ihtiyaçlarını karşılamak için PIP/POP görüntü modlarını kullanan çeşitli modalite ekran seçenekleriyle zenginleştiriliyor. Kullanışlı görüntü çevirme ve yansıtma işlevi de daha fazla görüntüleme esnekliği sağlıyor. LMD-2760MD dijital video girişi bağlantıları sağlarken LMD-2765MD çok çeşitli HD ve SD görüntüleme kaynaklarıyla uyumluluğu artırmak için hem analog hem de dijital arabirimler sunuyor.