Sony Xperia Z4’ten Yeni Görüntüler Sızdırıldı

Sony Xperia Z4 575

Japon teknoloji devi Sony’nin yaz aylarında piyasaya süreceği yeni amiral gemisi akıllı telefonu Sony Xperia Z4’ten yeni görüntüler internete sızdırıldı.

Son dönemde akıllı telefon pazarındaki yeri tehlikeye giren Japon teknoloji devi Sony‘nin bu pazardan çekilip çekilmeyeceği tartışma konusu olmaya devam ediyor olsa da, bu durum firmanın yeni amiral gemisi akıllı telefonu Sony Xperia Z4‘ü piyasaya sürmesinin önüne geçecek gibi görünmüyor. Ancak telefonda yer verilecek olan Snapdragon 810’un üretim aşamsında yaşanan sorunlar, merakla beklenen Xperia Z4’ün çıkışını yaz aylarına kadar erteletti.

Sony_Xperia_Z4_575

Sony Xperi Z4‘ün çıkış tarihinde yaşanan bu gecikme telefonun resmi olarak tanıtılmasını da geciktirmiş olsa da, internete sızdırılan bilgiler ve görüntüler sayesinde kullanıcıları nelerin beklediğiyle ilgili birçok detay gün yüzüne çıktı. Bu sızıntılara bugün bir yenisi daha eklendi ve Sony Xperia Z4’ün tasarımını gözler önüne seren yeni görüntüler internete sızdırıldı.

Daha karemsi bir tasarıma sahip olması ve ince çerçevesi dışında Sony Xperia Z3’ten pek de farklı görünmeyen Xperia Z4‘ün donanımsal özellikleri arasında Qualcomm’un 64 bitlik yeni işlemcisi Snapdragon 810, QHD çözünürlükte dokunmatik ekran ve Exmor RS IMX230 sensöre sahip 21 megapiksel arka kamera yer alıyor.

Sony_Xperia_Z4 (2)

Samsung Düşük Maliyetli Telefonlara Odaklanacak