HTC Desire Eye Kamera Performansı Video İnceleme

HTC Desire Eye 800

Fotoğraflarınız ve videolarınız, HTC Desire Eye ile her zamankinden daha iyi görünecek. Bunun en büyük nedeni de ön ve arka kameraların 13 MP’lik bir çözünürlükte çekim yapabilmeleri.

Yüksek kaliteli görüntüler sunan HTC Desire Eye’in ana kamerası f2.0 değerinde bir kamera yer alıyor. DSL-R ürünlerinde bildiğimiz ve fotoğrafları çok daha az bir ortam aydınlatmasında çok daha kaliteli hale getiren BSI sensör ile desteklenen bu kamera 28 mm geniş açı lensi ile fark yaratıyor. HDR fotoğraflar çekebilen HTC Desire Eye aynı zamanda 1080p full HD video kaydı da yapabiliyor. Ürünün en çarpıcı özelliklerinden biri ise sahip olduğu LED flaşı sayesinde loş ortamlarda bile çok kaliteli fotoğraflar çekebilmesi.

HTC desire Eye’i en çok farklılaştıran özelliği ise sahip olduğu 13 MP’lik ön kamerası. BSI sensör ile desteklenen bu ön kamera f2.2 değeri ve ön tarafta bulunan çift Led flaş özelliği ile karanlık ortamlarda bile kaliteli fotoğraflar çekebiliyor olması. Daha da güzeli ise 22 mm’lik geniş açı lensi ile grup selfiler için ideal bir seçenek oluşturması.

Sonuç olarak HTC Desire Eye’in 13 MP’lik kameraları ile yüksek performansta fotoğraf çekilebileceğini gördük. Selfie akımına iyi bir seçenek oluşturan HTC Desire Eye, piyasanın en iddialı ürünlerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Windows 10 Ne Zaman Kullanıcılarla Buluşacak?