Sony Xperia Z3+ ABD’de satışa çıktı

sony xperia z3

Japonya’da Xperia Z4, diğer Ülkelerde Xperia Z3+ adıyla satışa sunulan telefon, en sonunda ABD’ye ayak bastı. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Sony Xperia Z3+; özellikle Qualcomm Snapdragon 810 yongasetinden kaynaklanan aşırı ısınma problemleri ile uzun zamandan beri mücadele ediyordu.

Sony; bu sorunu çözmeye yönelik bir güncelleştirmeyi de yakın bir zaman içinde yayınlamıştı. Bu güncelleştirme ile aşırı ısınma sorununun çözüldüğü söylenmişti.

Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android 6.0 Marshmallow ile sorunun kalıcı olarak çözülmesi bekleniyor. Bunlar telefonla ilgili önemli gelişmelerdi; ama biz asıl konumuza dönelim.

Sony, amiral gemisi Xperia Z4 ile sadece kendi anavatanı Japonya’da satışa sunulurken Sony Xperia Z3+ adı ile de Uluslararası pazarda satışa sunulmuştu.

sony xperia z3+

Sony Xperia Z4; Nisan ayında duyurulmasına karşılık Xperia Z3+; Mayıs ayında duyurulmuş ve farklı pazarlarda satışa çıkmaya da devam etmişti.

Cihazın satışa çıktığı akıllı pazarlardan bir tanesi de Amerika Birleşik Devletleri oldu. Çevrimiçi perakende satış devi olan Amazon tarafından sunulan Sony Xperia Z3+; artık resmi olarak ABD’den hem mağaza hem de Sony ABD üzerinden de satın alınabiliyor.

Xperia Z3+; Siyah, beyaz, bakır ve aqua yeşil renkler ile satışa çıkarken fiyatının ise 650 dolar yaklaşık olarak 1749 TL olduğunu belirtelim. Ayrıca Xperia Z3+’nın; çift SIM kart girişli modelini de satın alabileceksiniz.

Karasu Belediyesi mobil iletişimi kesti