Sony Xperia Z1s Hemen Hemen Hazır

Sony,büyük etki yaratarak yılın ikinci yarısına damga vuran modellerden biri olan 20.7MP çözünürlüklü ve Snapdragon 800 işlemcili Xperia Z1’den daha büyük bir etki yaratması beklenen Xperia Z1s’i piyasaya sunmaya hazırlanıyor.Sony-Xperia-Z12

Sony’nin oldukça şık bir tasarıma sahip olan Xperia Z1 modelinin kırmızı versiyonunun fotoğrafları internette dolaşmaya başladı. Bu büyük bir haber olmayabilir ama asıl önemli olan nokta, cihazın Android 4.4 KitKat ile birlikte görüntülenmesi diyebiliriz.

Xperia Z1’in kırmızı modelinin ne zaman satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor. Zaten sınırlı sayıda üretilecek ve Türkiye’ye gelip gelmeyeceği de meçhul ama kırmızılar içerisinde Xperia Z1’in oldukça güzel göründüğünü söyleyebiliriz.

Aşağıdaki ekran görüntülerinden de görebileceğiniz gibi Android’in 4.4.2 sürümünü kullanan Xperia Z1’in piyasadaki en yeni Android sürümüne sahip olduğu söylenebilir. Hatta LG Nexus 5’ten bile daha yeni olduğu kesin.

Sony, siyah, mor ve beyaz renkler ile piyasaya sürdüğü süper akıllı telefonu Xperia Z1’in kırmızı versiyonunu da kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Ancak bu yeni renkli modelini sadece belirli pazarlarda satışa sunabilir.