Sony, MWC 2018’te yeni ürünleri Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact ve Xperia Ear Duo’yu görücüye çıkardı

ka34

Japon teknoloji firması Sony, MWC 2018 etkinliği kapsamında.yeni ürünleri Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact ve Xperia Ear Duo’yu görücüye çıkardı. Firmanın uzun süredir.kalın çerçeve faktörlü tasarımını geride bırakmasını ve neredeyse çerçevesiz tasarıma geçiş yapmasını.isteyen teknoloji severler, bu kez memnun olacak gibi görünüyor.

Sony Mobile’ın, son derece loş ışıktaki resimler dahil, görülmeyeni görme gücüne.sahip yeni ultra yüksek hassasiyetli kamera teknolojisi, akıllı telefon kamerasında yeni bir devrin kapılarını aralıyor. Özgür hissetmek için tasarlananan Xperia Ear Duo, müzik dinleyip bildirimleri alırken eş zamanlı olarak etraftaki ses veya konuşmaları duyabilmek için “Çift Dinleme” teknolojisine sahip.

“Şayet önceliğiniz eğlence ise, yeni Xperia XZ2 ve XZ2 Compact sizin akıllı telefonunuz” diyen Sony Mobile Communications Global Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hideyuki Furumi, sözlerini şöyle sürdürdü: “İçinde bulunan birinci sınıf teknolojiden yeni şık,.sofistike tasarımına kadar, bu akıllı telefonlar ihtiyaç duyduğunuz her şeyi ve muhtemelen daha da fazlasını sunuyor. Video kayıt, izleme ve müzik dinleme için yeni ürünlerimiz ile Sony’nin sınırlarını daha da ileriye taşıyarak, en üst düzeyde eğlence sunuyoruz.”

Sony, MWC 2018'te yeni ürünleri Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact ve Xperia Ear Duo'yu görücüye çıkardı

Kamera teknolojisi inovasyon ön gösterimi

Yeni geliştirilen çift kamera ve Sony Mobile’ın gerçek zamanlı işlem yapmayı mümkün kılan, yeni geliştirilen.füzyon görüntü sinyal işlemcisi, fotoğraflar için 51200, videolar için ise 12800 olan ISO hassasiyeti sunuyor. Halen sadece değiştirilebilir lensli fotoğraf makinelerinde mümkün olan ISO hassasiyeti sayesinde ise son derece karanlık koşullarda görüntülerin kusursuz çekilmesine imkan veriyor. Ultra yüksek hassasiyet, kullanıcıların.daha parlak görüntüleri daha az gürültülü ve daha net çekmesine olanak sağlıyor.

Xperia Ear Duo, kablosuz mikrofonlu kulaklığı yeniden hayal etmek üzere üretildi

Sony Mobile Communications Akıllı Ürün İş Grubu Başkan Vekili Hiroshi Ito,“Xperia Ear Duo, neredeyse yüzyıla yakın bir sürede ses ve akustik.araştırmalarında öğrendiklerimizi temsil ediyor. Hayatı kolaylaştırmak için tasarladığımız “Çift Dinleme” deneyimi sunan ilk.kablosuz mikrofonlu kulaklık, eş zamanlı olarak müzik dinleyip bildirimleri duyarken etrafınızdaki dünyadan sesleri de duyma becerisi ile çığır açıyor.”

Beko, Türkçe sesli komut özellikli televizyon geliştirdi