Beko, Türkçe sesli komut özellikli televizyon geliştirdi

be3

Ülkemizin önde gelen teknoloji üreticilerinden Beko, yeni çalışmaları neticesinde Türkçe sesli komut özelliğine sahip akıllı televizyonunu görücüye çıkardı. Türk mühendisleri tarafından tasarlanan televizyon, özel bir akıllı kumandaya sahip ve bu kumanda, sizin sesli komutlarınızı algılayarak televizyonunuzu daha hızlı ve doğru bir şekilde kullanmanıza imkan sunuyor.

Türkçe sesli komutlar yardımıyla televizyonu açıp kapatabilir, kanal değiştirebilir, içerik aratması yapabilir, istediğiniz uygulamayı başlatabilir, ses ayarlaması yapabilir ve daha birçok düzenlemeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Üst seviyede Türkçe komut algılama ve hızlı tepki süresine sahip olan akıllı kumanda, Beko Quatro UHD+ TV’lerle birlikte sunuluyor. Beko Quatro UHD+ TV’lerdeki Quick Smart platformu ise tamamen kişiselleştirilebilir yapısı ile kullanıcılara ana menüyü diledikleri şekilde oluşturma imkanı sağlıyor.

Quatro UHD+ TV’ler 4K UHD çözünürlük, HDR, Wide Color Gamut, Video Perfection Engine gibi görüntü özellikleri sayesinde çok daha canlı renk ve akıcı görüntü sunuyor. Öne, arkaya ve aşağıya bakan 8 adet hoparlörüyle üç boyutlu ses teknolojisine sahip Beko Quatro UHD+ TV’lerin fiyatları şöyle:

B49L 9785 5S model kodu ile 49”-123 Ekran Quatro UHD+ TV’nin Tavsiye Edilen Perakende fiyatı: 3.599 TL

B55L 9785 5S model kodu ile 55”-139 Ekran Quatro UHD+ TV’nin Tavsiye Edilen Perakende fiyatı: 4.199 TL

B65L 9785 5S model kodu ile 65”-165 Ekran Quatro UHD+ TV’nin Tavsiye Edilen Perakende fiyatı: 6.699 TL

Beko, Türkçe sesli komut özellikli televizyon geliştirdi

Samsung Galaxy S9 ve S9+ ilk bakış – #MWC2018