Sony Xperia T3’ün Detaylı Görüntüleri Geldi

SonyXperiaT3

Orta ve üst sınıf için üretilmiş olan Sony’nin Xperia serisinin yeni telefonu T3 geçtiğimiz hafta tanıtıldı.

Geçtiğimiz hafta tanıtımının yapılmasıyla birlikte inceleme fırsatı bulabilmiş kullanıcılardan da T3 için yeni görüntüler geldi.5,3 inç ekrana sahip olan telefon akıllı telefonlar piyasasında en ince telefon olarak unvanını aldı. T3,Sony Xperia Z serilerinde ki tasarımla oldukça birebir.

SonyT33

Aynı şekilde su geçirmezlik özelliğini T3‘te de görebiliyoruz.Geçen hafta tanıtımı yapılan Sony Xperia T3‘ün teknik özelliklerini Xperia Z2 ile kıyaslamak gerektiğinde de çok fazla ön planda bulamıyoruz ama orta sınıf akıllı telefonlar adına yeterli özelliklere sahip diyebiliriz.

SonyT32

Orta ve üst sınıf için üretilmiş ve geçen hafta tanıtımı yapılmış Sony Xperia T3‘ün teknik özelliklerine baktığımızda; 5,3 inç ekrana sahip oldukça ince bir telefonu görüyoruz. Snapdragon 400 çipsete sahip T3,1GB RAM ve 8 GB dahili hafıza içeriyor.

SonyT31

13 megapiksellik arka kamerasıyla kullanıcılara kaliteli fotoğraf ve video deneyimi sunan telefon 2500 mAh batarya ile kullanıcıların beğenisine sunulmaya hazır gözüküyor.Cihazın genel açıdan yakın zamanda detaylıca tanıtılması da beklenmekte.Şık tasarımı ile dikkatleri çeken Sony Xperia T3 kullanıcıları memnun edeceğe benziyor.

 

SonyT3

 

Metal Gear Solid V Çok Kanlı Olacak