4.5G destekleyen telefon modelleri!

4g destekleyen telefonlar

#İŞBİRLİĞİ

Geçtiğimiz hafta ihaleye açılan ve sonuçlanan 4.5G, Türkiye’ye 2016 yılında gelecek. Peki hangi telefonlar 4.5G teknolojisinden faydalanabilecek? 4.5G destekleyen en popüler akıllı telefon modellerine galerimizden ulaşabilirsiniz.

4g-destekleyen-telefonlar

Geçen hafta Turkcell, Vodafone ve Avea’nın katılımıyla gerçekleştirilen 4.5G ihalesi sonuçlandı. Türkiye’ye Nisan 2016 tarihinde 4.5G teknolojisi geleceği kesinleşti. Bizler bu yazımıda 4.5G teknolojisine destek verecek akıllı telefon modellerini sizler için bir araya getirdik. Eğer yeni bir akıllı telefon almayı düşünüyorsanız, Nisan 2016’da gelecek olan 4.5G teknolojisini düşünerek buna uygun karar verebilirsiniz.

Listeye geçmeden önce şunu belirtmek istiyoruz. 4G ve 4.5G teknolojisi aslında birbirleriyle içli dışlı bağlantılardır. Dolayısıyla 4G destekleyen telefonlar 4.5G’den faydalanamayacak şeklinde bir şey yoktur. Her akıllı telefon kendi donanımının izin verdiği ölçüde 4.5G’den faydalanabilir. Bu listede yer alan modeller, akıllı telefon pazarının en popüler modelleridir. Listeye ek modeller belirtmek için yorumlar bölümünü kullanabilirsiniz. İlerleyen sayfalarda 4.5G teknolojisine uygun modelleri görüntüleyebilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.