Sony Xperia 10 III, Geekbench’te göründü!

Sony Xperia 10 III, Geekbench'te göründü!

Sony’nin çok yakında Sony Xperia 1 III ve Sony Xperia 10 III cihazlarını piyasaya sunması bekleniyor. Cihaz son olarak Geekbench’te biraz şaşırtıcı bir yonga setiyle ortaya çıktı. Cihaz Snapdragon 765G olarak bilinen Qualcomm lito ile geliyor.

Yakın zamanda paylaşılan haberlerle Japon teknoloji devinin yeni telefonu hakkında bilgiler sızdırıldı. Sony eskisi kadar akıllı telefon sektörüne hakim olmasa da orta segmentli telefonuyla ilgi çekebilir. Cihaz şimdi Geekbench listesinde göründü. Sony A003SO model numarasıyla ortaya çıkan akıllı telefonun yeni Sony Xperia 10 III olduğu düşünülüyor.  Sony Xperia 10 III, Android 11 işletim sistemi ile çalışacak. Geekbench tablosuna bakılırsa cihazın gücünü aldığı işlemci Snapdragon 690 5G olarak karşımıza çıkacak. Cihazın performans verileri ise tek çekirdekte 601, çoklu çekirdekte ise 1821 puan aldı.

Sony Xperia 10 III, Geekbench'te göründü!

Cihaz 6 inçlik bir ekran, entegre parmak izi tarayıcı, stereo hoparlör, 12 MP + 8 MP + 8 MP üçlü kamera kurulumu ile gelecek. Geekbench listesi yeni Xperia 10 III’ün 6GB RAM seçeneğine sahip olacağını ortaya çıkardı. Bu durum orta segment telefonlar için iyi bir haber. Daha fazla depolama alanına ve daha hızlı bir yonga setine sahip olmak, yeni telefonun fiyatını da değiştirebilir. Cihazın yaklaşık 350 $ gibi nispeten düşük bir fiyat etiketine bağlı kalıp kalmayacağı veya daha yüksek bir fiyatla gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Tüm bu bilgiler paylaşılsa da Sony’nin orta segmentteki yeni telefonunu ne zaman tanıtacağına dair bir bilgi bulunmuyor.

Apple, bir sonraki iPhone’u için yeni bir ekran tipi deneyebilir