Sony ve Twitter Karşı Karşıya Geliyor

Sony FIFA Ortakligi Sona Geldi

Geçtiğimiz günlerde sızdırılan belgelerin Twitter kullanıcıları tarafından paylaşılmasını engellemek isteyen Sony, Twitter’a dava açmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını üstlendiği The Interview filmiyle kızdırdığı Guardians of Peace adlı hacker grubu tarafından hacklenmesinin ardından sıkıntılı bir dönem geçiren Japon teknoloji devi Sony, bu saldırıların sebep olduğu hasarları gidermek ve saldırıların sorumlularından hesap sormak için çalışmalara başladı. Siber saldırılar sonrası internete sızdırılan şirket içi yazışmaların içerikleri nedeniyle birçok sorunla karşılaşan firma, bu içeriklerin yayılmasında rol oynayan Twitter‘a karşı yasal süreç başlatmaya hazırlanıyor.

Sony Hacklendi, Filmler Aciga Cikti!

Sızdırılan Sony belgelerinin ve yazışmalarının Twitter kullanıcıları tarafından paylaşılmasını engellemek isteyen Sony’nin Twitter‘dan bu tür paylaşımlarda bulunan hesapları kapatmasını istediği ve aksi taktirde dava açmakla tehdit ettiği söyleniyor. Sony avukatı David Boies tarafından Twitter yöneticisi Vijaya Gadde’ye gönderilen bir maille sosyal medya devinin uyarıldığı belirtirken, kendi hesabından sızan belgeleri paylaşan Val Broeksmit adlı Twitter kullanıcısı da Japon teknoloji devinin kendisini yasal süreç başlatmakla tehdit ettiğini açıkladı.

BlackBerry Rio Hakkında Yeni Detaylar