Sony Xperia XZ’nin Halefi Sızdırılan Fotoğraflarda Görüldü

sony xperia

Sony’nin yeni amiral gemisi sızdırılan görüntüler sayesinde bir kez daha görüldü. Sony Xperia XZ’nin halefi MWC 2017’de yer almayacak ama bu yılın ilk çeyreğinde tanıtılacak.

Bu ayın sonunda düzenlenecek MWC 2017‘de yeni ürünlerini tanıtacak firmalardan biri de Sony. Japon teknoloji devi etkinlik kapsamında en az üç yeni akıllı telefon tanıtacak. Ne yazıkki bu telefonların arasında Sony’nin yeni amiral gemisi yer almayacak. Sony Xperia XZ’nin halefi MWC 2017’de değil, daha geç bir tarihte tanıtılacak.

Bu gecikmenin nedeniyse Qualcomm’un yeni işlemcisi Snapdragon 835‘in nisan ayına kadar sadece Samsung tarafından kullanılacabiliyor olması. Bu yüzden yeni amiral gemisinde Snapdragon 835’i kullanmak isteyen Sony’nin nisan ayına kadar beklemesi gerekiyor. Sony Xperia XZ’nin halefinin tam olarak ne zaman çıkacağı bilinmiyor ama sızdırılan yeni görüntüler sayesinde telefonu bir kez daha görme şansı yakaladık. Weibo tarafından yayınlanan bu yeni görüntüler, Sony’nin yeni amiral gemisinin Xperia XZ’den çok daha farklı görünmeyeceğini gösteriyor.

Windows 10 Redstone 3 Güncellemesi Kesinleşti