Sony PSZ Taşınabilir Bellek ile geliyor

Sony PSZ

#İŞBİRLİĞİ

Sony, dijital dünyada elde ettiği başarıyı yeni depolama alanı ile perçinliyor. PSZ serisi olarak geçen taşınabilir sürücüler görücüye çıktı.

Sony, adını daha üst seviyelere çıkartacak ürünü ile kullanıcıların yüksek hızda ve güvenilir veri depolamalarına imkanı sağlıyor. Özellikle profesyonel kullanıcılara hitap edecek olan Sony marka sürücüler, yedekleme yapmak ve dosya transfer etmek için ideal.

Sony’ nin yeni ürünü PSZ serisi, 256 GB, 500 GB ve 1 TB’ lık kapasitelerle yüksek hızlı ve güvenli bir veri transferi sağlıyor. PSZ-SA25, PSZ-HAZ50 ve PSZ-HA1T model adları ile gelecek olan yeni serideki tüm sürücülerde 1 adet USB 3.0 ve 2 adet FireWire 800 arabimi bulunuyor. Saniyede 400MB’a kadar hız ile SSD modeli ve saniyede 120MB’a kadar hız ile HDD modeli ile video transferi mümkün. 30GB boyutundaki bir videoyu 90 saniyeden de kısa bir sürede SSD sürücüye aktarılabilmenin mümkün olduğunu söyleyen Sony’ nin, bu yeni seri ile aslan payını alacak gibi gözüküyor.

Sony PSZ
Sony PSZ

Sony’nin yeni taşınabilir depolama ürünleri ayrıca şık bir tasarıma sahip. Silikon kapak ve koruyucu kılıf ile gelen PSZ serisi ayrıca suya ve toza karşı dayanıklı. Üç yıl garanti ile gelen yeni Sony sürücülerden PSZHA50 127.99 dolar, PSZHA1T 173.99 dolar, PSZSA25 299.99 dolardan satışa sunulacak.