Sony Problemi Kabullendi!

Sony Problemi Kabullendi

Bir süredir kullanıcıların verdiği tepkilere sessiz kalan Sony, Xperia Z3+ ve Xpreia Z4 cihazlarında yaşanan ısınma sorunlarını kabul etti.

Qualcomm’un halihazırda çok sayıda üst seviye telefon tarafında kullanılan yongası Snapdragon 810’da bir ısınma sorunu olduğu aşikar. Son dönemlerde bu yonga setini kullanan cihazların kullanıcılarından çok sayıda şikayetler gelmişti.

Sony Problemi Kabullendi!

Bir süredir kullanıcılar tarafından verilen tepkilere sessiz kalan Sony, Xperia Z3+ ve Xperia Z4 cihazlarında yaşanan ısınma sorunlarını kabul etti. Qualcomm’un çok sayıda üst seviye telefonlarında kullanılan Snapdragon 810’da bir ısınma problemi olduğu aşikar. Artan şikayetlerin ardından Sony, Xperia Z4’teki ısınma sorununu kabul etti ve buna ek olarak Xperia Z3+ modelinde de bu sorunun yaşandığını itiraf etti.

Qualcomm Snapdragon 810 yonga setini her iki model için de revize etmi ve ısınma problemlerini atlatmayı uman Sony’nin çabaları boşa çıkmış oldu. Özellikle oyun oynarken ve HD video izlerken aşırı ısınmaya başlayan cihazlar tepkileri beraberinde getirdi.

Ancak şirket tarafından yapılan açıklamada, her iki telefonun sorununun da yaz aylarında gelecek olan bir yazılım güncellemesi ile giderileceği belirtiliyor. Sony kullanıcılarından ihazlarını gün içerisinde birkaç kere kapatlarını önerirken, özellikle cihazları şarj ederken kapatmalarının çok iyi olacağını vurguluyor.

Yeni Siri, Google Now’a Rakip Olacak!