Sony PlayStation Sahiplerine Müjde!

sony ps app girisi

Son dönemde PLayStation oyun konsolunun yeni versiyonu PS4 ile fazla haşır neşir olan Sony Computer Entertainment çalışanlarından bir sürpriz daha geliyor.

Sony’nin birçok kullanıcının PlayStation deneyimini değiştireceğini düşündüğü yeni uygulamalar 13 Kasımda kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bu yeni uygulamalar her ne kadar PS4 üzerinde çalışacak olsa da bazı uygulamaların PS3 desteğinin olacağını da belirtelim. Bu yeni uygulamaların asıl hedefi ise mobil cihazlar. Kullanıcılar mobil cihazları üzerinden artık daha kolay PlayStation ağına bağlanabilecek ve farklı uygulamalar ile oyun ve eğlence deneyimini arttıracak. Hemen belirtelim 13 Kasımda tanıtılacak olan yeni uygulamalar 22 Kasımdan itibaren öncelikle Amerikalı kullanıcılar için indirilebilir olacak.  Tanıtılacak olan mobil uygulamalar Apple’ın iPhone, iPod ve iPad cihazlarında çalışabileceği gibi üzerinde Android yüklü olan akıllı telefon ve Tablet PC’lerde de çalışacak. Kullanıcılar Mobil uygulamaları Apple App Store ve Google Play üzerinden indirebilecek. sony-ps-app
Tabii ki bu yeni uygulamaların yeni oyun konsolu PS4 için yeni bir ekran seçeneği sunacağını da belirtmeliyiz. Bu sayede PlayStation 4 kullanıcıları cihaz başında olmadan da PlayStation ağı üzerinde sınırlı işlemleri gerçekleştirebilecekler.