Sony FE 400mm F2.8 GM OSS Süper Telefoto lens 2018’de piyasada olacak

Sony lensss

Fotoğrafçılık konusunda  profesyonel yaklaşımları olanların merakla beklediği Sony’nin G Master modeli Sony FE 400mm F2.8 GM OSS Süper Telefoto lens gelecek sene yaz aylarında piyasada ki yerini alacak.

Sony FE 400mm F2.8 GM OSS Süper Telefoto lens birçok avantaj ile gelecek

Profesyonel fotoğraf dünyasının oldukça ilgi gösterdiği Sony G Master ailesinin yeni üyesi FE 400mm F2.8 GM OSS Süper Telefoto lens gelecek yıl meraklıların eline ulaşmış olacak.

SonyG Master modelleri yüksek çözünürlük ve etkileyici bulanıklık efekti özelliklerini ortaya koyacak olan tam kare 400mm odak uzaklığına sahip lens ile geliyor. Bunun yanında F2.8 geniş diyafram açıklığı ile dikkatlerden kaçmıyor. Yeni nesil lens, yüksek görüntü kalitesine ihtiyaç duyan tüm profesyonel spor; haber ve vahşi yaşam fotoğraflayan dünya için çok daha iyi bir deneyim ortaya çıkarıyor.

Birçok kullanıcı bu model ile aradıklarına ulaşmış olacak

Bu yeni model Sony’nin APS-C sensör bulunan bir profesyonel kamerasıyla kullandığında 35mm türünde 600mm odak uzaklık sağlayabiliyor. E Mount uyumu sağlayan FE 400mm F2.8 GM OSS Süper Telefoto lens, 2018 senesinin yaz aylarında kullanıcısına merhaba diyecek. Lens hakında detaylı bilgiler ise önümüzdeki aylarda açıklanmış olacak.

Google Fast Pair özelliği Android cihazların tamamına ulaşacak