Snapchat artık videolarınız için önerilen müzikler sunacak

Snapchat artık videolarınız için önerilen müzikler sunacak

Snapchat artık kullanıcılarına önerilen film müzikleri sunacak. İşte tüm detaylar.

Bir dahaki sefere bir Snapchat videosu için bir film müziği seçtiğinizde bir güncelleme ile karşılaşabilirsiniz. Snap, klipleri daha hızlı üretmenize yardımcı olan otomatik Sesler özelliklerini kullanıma sundu. Örneğin Ses Önerileri, kullanmakta olduğunuz artırılmış gerçeklik Lensiyle alakalı müzik önerecek. Bu arada Sounds Sync, Sounds koleksiyonundaki melodilerin ritmiyle senkronize montaj videoları da otomatik olarak oluşturulacak. Bunun için dört ila 20 fotoğraf veya videoya ihtiyacınız olacak. Güncelleme sayesinde artık yarattığınız içeriklere müzik eklerken zamanlama ile uğraşmayacaksınız.

Snapchat artık videolarınız için önerilen müzikler sunacak

Her iki özellik de şu anda ABD’deki iOS kullanıcıları için kullanılabilir ve dünya çapında kullanıma sunuluyor. Android kullanıcıları da Ses Önerilerini hemen kullanabilirler, ancak Sounds Sync’i denemek için Mart ayına kadar beklemeleri gerekecek. Snap, hedefleri konusunda utangaç değil. Video oluşturmak ne kadar kolaysa, Snapchat’te gönderi paylaşma olasılığınız o kadar yüksek. Bu aynı zamanda kullanıcılara olduğu kadar sanatçılara da yardımcı olmakla ilgili bir güncelleme. Tanıtımlar Snap için iyi bir zamanda geliyor.

Geçen yaz yaklaşık 1.300 işçiyi işten çıkarmasına rağmen aylık 750 milyon aktif Snapchat kullanıcısına ulaşan şirketin hedef kitlesi, çalkantılı bir 2022’nin ardından büyüyor. Geçen sonbahar itibariyle aylık iki milyar aktif kullanıcıya sahip olan Instagram gibi rakiplerinden hala çok daha küçük olsa da, rekabet hala yüksek. Ses Önerileri ve Eşitleme gibi küçük eklemeler, Snap’in bu büyümeyi sürdürmesine yardımcı olabilir.

Amazon Kindle mağazası ChatGPT tarafından yazılmış kitaplarla dolacak