Snapchat günlük kullanıcı sayısı 210 milyon oldu

snapchat gunluk kullanici

Snapchat günlük kullanıcı sayısı bir dönemler çok ciddi rakamlara ulaşmayı başarmıştı. Ancak ilerleyen dönemlerde şirket Facebook ile rekabet edemez hale geldi. Şu an için platformun tercih edilirliği daha fazla arttı. İşte haberimizin detayları.

24 saat içerisinde kaybolan görsel içerikler Snapchat platformunu çok ciddi bir yere taşımıştı. Facebook bunu fark etmesi üzerine Snapchat platformunu satın almak istedi. Ancak şirket buna yanaşmadı. Facebook ise bunun üzerine aynı özelliği kendi uygulamalarına getirdi.

Snapchat günlük kullanıcı sayısı eski günlerine dönebilir

Snapchat kullanıcı sayısına bakıldığında büyük bir durgunluğun olduğu görünmekle birlikte aynı zamanda küçük bazı artışlar da fark ediliyor. Örneğin Eylül ayı itibariyle günlük kullanıcı sayısı 210 milyon rakamına ulaşmayı başardı.

snapchat kullanici

Snapchat bu sayede günlük kullanıcı sayısını 7 milyon arttırdı. Şirket CEO’su Evan Spiegel kullanıcılara çok daha iyi bir hizmet sunmak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştıklarını ifade etti. Snapchat platformunun yakaladığı başarı sadece günlük kullanıcı sayısında değil, aynı zamanda şirketin gelirlerinde de %50 oranında artış ortaya çıktı.

Her ne kadar Snapchat platformunun eski günlerine dönmesi zor olsa bile, yine de imkansız değil. Belki de ilerleyen dönemlerde Facebook uygulamalarına büyük oranda yaklaşabilir. Peki sizce Snapchat için böyle bir durum söz konusu mu? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Spotify müzikleri Snapchat üzerinden paylaşılabilecek