Smart Bulb Çok Hoşunuza Gidecek!

lg smart bulb

Çıkardığı akıllı telefonlar ve televizyonlar ile son dönemlerin gözde isimleri arasında yer alan LG, Philips’in akıllı ampulü olan Hue’ya karşı bir rakip geliştirdi.

lg-smart-bulb

Güney Koreli firma elektrikli ev aletleri ve beyaz eşya sektörünün de büyük şirketleri arasında yer alıyor. Daha önce geliştirdiği standart LED ampüllerin dışına çıkarak yeni bir model deneyen LG, geçtiğimiz günlerde yeni akıllı ampulü Smart Bulb’ı tanıttı.

Akıllı ampul Smart Bulb’ı iOS ve Android uygulamaları aracılığıyla kontrol etmeniz mümkün. Uzaktan açılıp kapatılabilen ampulün dilerseniz rengini de değiştirebiliyorsunuz. WiFi ve Bluetooth aracılığıyla bağlantı kurmanızı sağlayan Smart Bulb’ın hoşunuza gidecek özellikleri de mevcut.

IFTTT (Akıllı Otomasyon Servisi) servisi ile çalışan akıllı ampulün, Facebook’tan gelen mesajınızı veya yeni gelen e-postanızı yanıp sönerek ya da renk değiştirerek size haber vermesini sağlayabilirsiniz. IFTTT servisi sayesinde ampulünüzün tepki ayarlarını istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz.

LG Smart Lightning, Google Play ve Apple App Store’daki indirilebilir hale gelen LG Smart Lightning uygulaması Android 4.3 ile iOS 6 ve üzeri işletim sistemi bulunan cihazlar ile uyumlu çalışıyor. LG, yeni ürünü Smart Bulb’ın fiyatını 32 dolar olarak belirlemiş bulunmakta.