Kapaklı Akıllı Telefon: LG Wine Smart

medium04

LG kapaklı akıllı telefon modeli LG Wine Smart’ı tanıtmaya hazırlanıyor.

Eskiden cep telefonu adı verdiğimiz cihazlara son dönemde akıllı telefon demeye başladık. Akıllı telefon denince de akla direk tek parça ve tamamı ekrandan oluşan kocaman cihazlar geliyor. LG ise bundan 10 sene önce çok popüler olan kapaklı telefon modasını akıllı telefon ile birleştirmeyi planlıyor. Güney Koreli teknoloji devi kapaklı akıllı telefonu LG Wine Smart’ı tanıtmaya hazırlanıyor.

 

big

 

LG’nin Wine serisi kapaklı telefonları hali hazırda Amerika, Kanada, Güney Kore ve Japonya’da satılıyor. Hatta Wine serisinin kendine özel birde internet sitesi bulunuyor. Akıllı Wine modelinin ilk olarak LG’nin ana vatanı Güney Kore’de satışa sunulacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bunun nedeni olarak ise cihazın Batı ülkelerinde pek fazla tercih edilmeyeceğinin ön görülmesi gösteriliyor.

LG Wine Smart ile ilgili şuan için hiçbir bilgi bulunmuyor. Cihazın hangi işletim sistemine sahip olacağı dahi henüz ortaya çıkmış değil. Cihazın görülen tanıtım fotoğrafından ise pek bir öngörüde bulunmak mümkün değil. LG Wine Smart’ın tüm detaylarının ortaya çıkacağı gün olarak ise bu hafta işaret ediliyor.

iPhone 6 ’da Neden Safir Ekran Kullanılmadı?