Slack kullanıcılarına özel yenilikleri duyurdu

Slack, GPT AI trendine dahil oluyor

Slack, ekiplerin “görev açısından kritik kaynakları düzenleyebileceği ve paylaşabileceği” bir “yüzey” olarak tanımladığı “tuval” adlı yeni bir özellik tanıttı. İşte tüm detaylar.

Canvas, gelecek yıl piyasaya çıktığında, ekiplerin Google Dokümanlar, şirket Wiki’leri veya Notion gibi bilgileri ve fikirleri toplamak ve paylaşmak için kullandığı harici uygulamaların veya programların yerini alabilir. Kullanıcılar, Slack ekibinin adının yanındaki açılır menüdeki seçeneği seçerek yeni bir tuval oluşturabilir. Bağlantılar, kanal listeleri, videolar, iş akışları, tamamlanması gereken görevler ve diğer kaynaklarla birlikte dosyaları gömebilirler. Yararlı ekip üyelerinin ihtiyaç duyabileceği her şey bu özellikte sunulacak.

Slack kullanıcılarına özel yenilikleri duyurdu

Şirket, tuvali ekiplerin pazarlama kampanyaları düzenlemek, yönetici brifinglerini herkesle paylaşmak ve yeni işe alınanları yönetmek gibi sebeplerle kullanacak. Kullanıcılar, kod kullanmak zorunda kalmadan tuvaller oluşturabilir ve tekrar tekrar yeni şablonlar oluşturmak yerine mevcut şablonları düzenlemeye devam edebilirler. Slack, Haziran ayında söz verdiği özelliklerle yeni ve güncellenmiş grup toplantılarını da sunmaya başladı. Huddles, Slack içindeki ekipler için sesli sohbet özelliği sağlıyor, ancak bu güncelleme kullanıcılara video açma seçeneği de sunuyor. Bir video sohbeti seçmek ayrı bir pencere açacak ve kullanıcılar, Zoom gibi diğer video konferans uygulamalarında olduğu gibi arka planlarını bulanıklaştırma olanağına sahip olacaklar. Ve evet, video sohbetlerinde emoji tepkilerini kullanabilirler. Şirketlerde yaygın olan uygulama yeni özellikleri ile kullanıcılarını tatmin etmeye devam edecek.

Sensormatic , yoluna Securitas Technology ismiyle devam edecek