Skoda’dan Yeni Bir SUV: Skoda Yeti

Skoda Yeti İnceleme

Skoda’yı SUV segmentinde başarıyla temsil eden Yeti, şimdi de DSG şanzıman ayrıcalığıyla sürüş konforunu yükseltiyor. Volkswagen Grup bünyesinde yer alan markalardan biri olarak Skoda, grup bünyesindeki diğer markaların teknolojilerinden de yararlanıyor.

Yeti 1.4 TSI DSG modelinde kullanılan motor Volkswagen patentli ve ödüllü bir motor olma özelliğini taşıyor. Yeti, hem şehir içi günlük kullanım hem de eğlence otomobili olarak tasarlanırken, sadece yol kullanımına değil aynı zamanda arazi kullanımına da yönelik en yeni sürüş teknolojileriyle donatılmış.

Yeti’nin kompakt ebatları, şehir içinde manevra kabiliyeti ve kontrol yeteneği sunarken, geniş çamurluklarla ve gümüş gövde altı koruma şeritleriyle belirginleştirilen güçlü SUV görüntüsü, bozuk arazideki macera dolu sürüşlerin habercisi. Yeti, yeni tasarımıyla, sağlam bir arazi aracı karakteri kazanırken, kompakt boyutları kullanım kolaylığı sağlıyor. Klasik Skoda ızgarasının yanlarında konumlandırılmış dairesel sis farları ve aracın yan bölümüne doğru akan karakteristik ön farlar Yeti’ye özgün bir görüntü kazandırıyor.

skoda yeti 600

Skoda Yeti, tüm yolcular için geniş iç hacim, konfor ve işlevsellik sunuyor. Yüksek konumlandırılmış koltuklar, yolculara güven veriyor, çevrenin daha rahat izlenmesine olanak tanıyor ve aracın içine giriş çıkışları kolaylaştırıyor.

Kumanda butonlarının büyük tasarlanmış olması nedeniyle kullanım kolaylığı sunan otomobilin yine VW Grup imzası haline gelen gösterge paneli de takibi kolay ve gözü yormuyor. Dokunmatik ekranlı, yüksek kaliteli içinde barındırdığı 6’lı CD değiştirici ve SD kart okuyucuya sahip Radyo Bolero ile Yeti, uzun yolculuklarda keyifli anlar yaşatıyor.