Siyah Galaxy S4 ve Galaxy S4 Mini Geliyor

Siyah Galaxy S4 ve Galaxy S4 Mini Geliyor manset

Samsung, Galaxy S4 ve Galaxy S4 Mini modelleri için siyah renkli ve arka yüzeyi siyah deri kaplama sahip yeni The Black Edition versiyonlarını global web sitesinden duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan siyah renkli ve siyah deri kaplamaya sahip Galaxy S4 ve Galaxy S4 Mini modellerini Samsung global web sitesi üzerinden resmen duyurdu. Samsung’un amiral gemisi Galaxy S4 artık daha şık ve seçkin görünümüyle kullanıcılara sunulacak. Ayrıca Galaxy S4’ün küçük kardeşi Galaxy S4 Mini’de abisinde olduğu gibi yeni tasarım eklentileriyle sınıfında çıtayı yükselteceğe benziyor.

 The Black Edition Samsung Galaxy S4 2

The Black Edition olarak adlandırılan versiyonlarda, ana ekran ve kilit ekranları için yeni duvar kağıtları ve Samsung’un sadece bu versiyonları için kullanıma sunacağı yeni telefon melodileri bulunacak. The Black Edition modellerin paketleri, güç adaptörleri, data kabloları ve kulaklıkları gibi aksesuarlar da telefonla uyumlu olarak siyah renge sahipler.

 The Black Edition Samsung Galaxy S4 mini

Küçük tasarım detaylarıyla standart versiyonlardan ayrılan The Black Edition Galaxy S4 ve Galaxy S4 Mini modelleri şıklıklarıyla göz  doldururken, telefonların sadece belirlenen ülkelerde satışa çıkması bekleniyor. Samsung The Black Edition Galaxy S4 ve Samsung The Black Edition Galaxy S4 Mini Şubat ayı içerisinde satışa sunulacak.

The Black Edition Samsung Galaxy S4

Twitter’da Şok Zarar!