Galaxy S4 Mini Duos 4.4 KitKat Güncellemesi Alıyor

gsmarena 001 11

Galaxy S4 Mini Duos kısıtlı bi bölgede de olsa son Android sürümü olan 4.4 KitKat güncellemesini alıyor.

Galaxy S4 Mini Black Edition Haziran ortasında KitKat güncellemesi almaya başlamış olsa da, düz beyaz Galaxy S4 Mini’ler halen daha son Android 4.4 KitKat güncellemesini almış değil. Bugün gelen haberlere göre ise Galaxy S4 Mini Duos modeli son Android sürümü olan 4.4 KitKat güncellemesini almış.

 

android-kit-kat

 

Galaxy S4 Mini’nin çift SIM kart kullanılabilen modeli olan Galaxy S4 Mini Duos’a gelen KitKat güncellemesi ne yazık ki şuan için yalnızca Rusya bölgesindeki cihazlara sağlanıyor. Eğer sizde bir Galaxy S4 Mini Duos’a sahipseniz ve akıllı telefonunuzu bu bölgeden aldıysanız bu günlerde KitKat güncellemesi aldığınızı bildiren bildirimi bekleyebilirsiniz.

Bu noktada ilginç olan durum ise tek SIM kart ile kullanılan normal Galaxy S4 Minilere halen daha KitKat güncellemesinin gelmemesi olarak karşımıza çıkıyor. Çift SIM kart kullanılan modele bile KitKat güncellemesi sağlanıp, GT-I9190  kodlu Galaxy S4 Minilere son Android güncellemesinin sağlanmaması oldukça ilginç. Bahse konu modelin halen daha  Android 4.2 Jelly Bean sürümüne sahip olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Nokia McLaren Microsoft Tarafından İptal Edildi