Prestigio’dan Bedava 200 GB Depolama Alanı

prestigio multicloud 3

Prestigio ile bulut tabanlı depolama çözümleri lideri SurDoc, Prestigio kullanıcıları için yüksek güvenlikli bulut depolama servisi MultiCloud’u duyurdu.

SurDoc’un geliştirdiği Prestigio MultiCloud uygulaması bu aydan itibaren bütün Prestigio akıllı telefon ve tabletlerde yüklü olarak gelecek. Eski kullanıcılar da Prestigio Kurulum uygulaması aracılığıyla MultiCloud servisine üye olabilecek.

Prestigio EMEA Bölgesi Genel Müdürü Yuri Antoshkin konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Veriye hızlı ulaşım, cihazlarımızın her zaman en iyi performansı göstermesini sağlıyor. Prestigio MultiCloud ile veriye kolay ve rahat ulaşım imkânı sağlayarak kullanıcılarımıza ücretsiz depolama alanından daha fazlasını vermek istiyoruz. Kullanıcılarına 1 yıllık ücretsiz 200 GB depolama alanı veren ilk firmayız.”  

prestigio-multicloud-2

Dosyalarınızı Okuyamayan Tek Bulut Depolama Servisi

Prestigio MultiCloud servisi SurDoc TruPrivacy teknolojisini kullanıyor. Bu devrimsel teknoloji, dosyanın kendisini bir şifreleme anahtarı olarak kullandığı için dosya sahibinden başka birisinin dosyaları açması mümkün olmuyor. Böylece bulut servisindeki dosyaların ilk kez %100 güvenli saklanması sağlanmış oluyor.

SurDoc CEO’su Alex Wang pek çok bulut depolama servisinde kullanıcı verilerinin çalışanlar tarafından görülebildiğini söyledi ve meraklı, canı sıkılmış ya da kötü niyetli bir çalışanın kullanıcı verilerini kendi çıkarları için kullanabileceğine dikkat çekti. Alex Wang, Prestigio MultiCloud servisinde kullanılan TruPrivacy teknolojisi sayesinde şifrelenmiş dosyayı açmak için gerekli koda şirketin kendisi bile sahip olmadığı için dosyayı gerçek sahibinden başka birisinin açamayacağını belirtti.

Fotoğrafları ve Videoları Otomatik Olarak Yükleme

Prestigio MultiCloud servisi, dosyalarınızı depolama alanına taşımanız için hızlı ve kolay bir yoldur. Seçtiğiniz dosyaları tek bir tıklama ile Wi-Fi üzerinden bulut depolama alnınıza yükleyebilirsiniz. Sıkıştırılan ve şifrelenen dosyalarınız anında güvenli veri depolama alanınıza gönderilir.

prestigio-multicloud-1

Tüm Cihazlarınızdan Kişisel Bulut Alanınıza Otomatik Yedekleme

Dosyalarınızı MultiCloud servisinde saklamanız kalıcı bir koruma anlamına gelir. İnternete bağlandığınız anda cihazınızdaki dosyaların otomatik olarak bulutta yedeklenmesini sağlayabilirsiniz. MultiCloud servisi yeni dosyaları ve eski dosyalardaki değişiklikleri algılayarak yedekleme işlemini gerçekleştirir. Bu özelliği bir kez aktif hale getirdiğinizde internete her bağlandığınızda otomatik olarak yedekleme işlemi gerçekleştirilir. 

VisiDoc ile En İyi Görüntüleme

SurDoc’un sunduğu VisiDoc teknolojisi sayesinde MultiCloud’a yüklediğiniz dosyalarınızın Prestigio cihazlarınızdan doğru bir şekilde açılacağından emin olabilirsiniz.

VisiDoc teknolojisi, açılmak istenen dokümanları fotoğraf haline getirip kullanıcılara o şekilde gösterir. Böylece boyutu ne kadar büyük olursa olsun dosya hızlıca açılır. Dosyanın açılması için hiçbir programa ihtiyaç duyulmaz ve virüs bulaşma ihtimali yoktur.

MultiCloud’un kullandığı VisiDoc teknolojisi ayrıca dokümanların üzerine işaretler koymanıza, yorumlar eklemenize hatta imzanızı atmanıza olanak tanır.

Facebook, Twitter, E-posta ve Link Yoluyla Kolay Paylaşım

Prestigio MultiCloud bir veri depolama servisi olmanın dışında bilgi paylaşımı için de harika bir araçtır. MultiCloud ile sosyal medya hesaplarınızda dosya ya da link paylaşabilirsiniz. Ayrıca MultiCloud’daki dosyalarınızı e-posta ile istediğiniz adrese gönderebilirsiniz. Bu özelliklerin hepsi tüm Prestigio MultiPhone akıllı telefon ve MultiPad tabletlerle kolayca yapılabilir.

200 GB ücretsiz depolama alanı ve daha fazlası

Prestigio ID’niz ile MultiCloud’a kayıt olduğunuz anda 200 GB’lık depolama alanına 1 yıl için ücretsiz olarak sahip olursunuz. SurDoc servislerini Facebook’ta beğenerek, Twitter’da retweet ederek, paylaşımda bulunarak ve arkadaşlarınızın üye olmasını sağlayarak depolama alanı kapasitenizi 1 TB’a kadar çıkarabilir ya da ücretsiz üyeliğinizin süresini uzatabilirsiniz!

Samsung, Hayalinin Peşinden Gidenleri Arıyor