Nokia’dan Meraklandıran Video

Nokia’dan Meraklandıran Video manset

Nokia, NokiaUS Youtube kanalından kısa bir video yayınladı. Video akıllara, geçtiğimiz günlerde sızıntılara maruz kalan Lumia 929 Icon modelinin duyurulacağını getiriyor.

Nokia’nın 929 Icon modeli çeşitli sızıntılara maruz kalmış, telefonun detaylarını gösteren video yayılanmış, hatta Verizon’un web sitesinde yanlılıkla kataloga eklenmişti. Merakla beklenen yeni Windows Phone modelinin 5 şubatta ya da 5 mart tarihlerinde tanıtılması bekleniyordu ancak, tahmin doğru çıkmadı. 5 şubat tarihi geçerken NokiaUS, Youtube kanalında kısa bir video yayınladı. 15 saniyelik videoda neyin geldiğini duyuyor musunuz ve neyi kaçırdığınızı görün ve dinleyin sözleri kullanılarak, Nokia’nın en güçlü akıllı telefonu olması beklenen Lumia 929 Icon modelinin tanıtılacağı beklentisi uyandırdı.

 Nokia Lumia 929 Icon

5 inç boyutunda ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde Full HD ekrana sahip olması beklenen Nokia Lumia 929 Icon’da, 4 çekirdekli Snapdragon 800 çip seti, PureView teknolojisini kullanan 20 mega piksel çözünürlüğünde 1/2.5 inç boyutunda sensör ve Carl Zeiss lensin yer alması bekleniyor.

 Nokia Lumia 929 Icon 2

Nokia’nın bu kısa videoyu yayınlamasıyla birlikte analisteler, telefonun mart başında tanıtılacağını ve mart ayı içerisinde satışa sunulacağını tahmin ediyorlar. Analistlerin bu beklentisini doğrular nitelikte bu kısa videoyla birlikte beklentiler yükselirke, gözler bir kez daha Windows Phone cephesine ve Microsoft’a çevrildi.

Siyah Galaxy S4 ve Galaxy S4 Mini Geliyor