Şimdi de Redmi Note 10T 5G geliyor! İşte çıkış tarihi

Xiaomi Mi 11 Lite, ile lansmanın ilk haftasında rekor kırdı

Xiaomi’nin yan markalarından biri olan Redmi model yelpazesini genişletmeye doymuyor. Şimdi de Redmi Note 10T 5G geliyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Akıllı telefon pazarındaki öncü isimlerden biri olan Xiaomi, kendi modelleriyle olduğu kadar yan markalarıyla da hayli etkin bir görünüm çiziyor. Özellikle Redmi’nin Türkiye de dahil pek çok pazarda zirveye oynadığını söyleyebiliriz.

Şimdi Redmi modellerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Redmi Note 10T 5G. Peki bu model nasıl bir özellik tablosuna sahip olacak? Hemen açıklayalım.

Sızdırılan bilgilere göre Redmi Note 10T 5G gücünü MediaTek tarafından geliştirilen Dimensity 700 5G yongasından alacak. Sistemini 8GB RAM ile destekleyecek olan modelin dahili depolama alanı ise 256GB olacak.

Şimdi de Redmi Note 10T 5G geliyor! İşte çıkış tarihi

5000 mAh’lık bir batarya ve 18W hızlı şarj desteği sunacak olan model kutudan ilk çıktığında MIUI 12 destekli Android 10 ile çalışacak. Muhtemelen bu model de önümüzdeki süreçte MIUI 12.5 ve Android 11 güncellemesini alacaktır.

6.5 inçlik delikli ekran tasarımıyla gelecek olan telefonda 90Hz yenileme hızına sahip 6.5 inçlik LCD panel yer alacak. Arka yüzünde 48MP’lik kameranın yer aldığı modelin ön kamerası ise 8MP olacak.

Xiaomi telefonun 20 Temmuz’da tanıtılıp satışa sunulacağını açıkladı. İlk etapta Hindistan’da satışa çıkacak olan telefon sonrasında Avrupa pazarına da gelecek.

The Witcher dizisi için 2. sezon yayın tarihi belli oldu