Xiaomi Mi 12 200MP kamera ile geliyor!

Xiaomi Mi 10S ve Redmi K30i 5G, MIUI 12.5 güncellemesini aldı

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli için müthiş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Xiaomi Mi 12 200MP kamera ile geliyor. İşte detaylar.

Son dönemde akıllı telefon pazarındaki etkin isimlerden biri haline gelen Xiaomi kamera tarafında önemli yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

Akıllı telefon pazarını az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Xiaomi, son 2 yıldır Ultra modelleriyle DxOMark’ta zirveye oynuyor. Dolayısıyla Çinli üreticinin kamera tarafında son derece başarılı bir performans ortaya koyduğunu söyleyebiliriz.

Görünen o ki Xiaomi bu başarısını uzun bir süre daha devam ettirme niyetinde. Özellikle de üst segment cihazlarında.

Xiaomi Mi 12 200MP kamera ile geliyor!

Sızdırılan son bilgilere göre Xiaomi yeni modelleri için kolları şimdiden sıvamış durumda. Mi Note 11 Pro modelinde 5X optik zoom’a sahip bir tele  kamera kullanmayı planlayan Çinli üretici, Mi 12’de de yüksek çözünürlüklü bir kameraya yer vermeyi düşünüyor.

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan yeni bir rapora göre Xiaomi Mi 12 modelinde tam 200MP’lik bir kamera kullanacak. Evet yanlış okumadınız 200 MP!

Bilindiği üzere şu anda satışta olan bazı modellerde 108MP’lik kameralar kullanılıyor. Fakat 200MP’lik bu alanda bir ilk olacağını söyleyebiliriz. Elbette bunların şimdilik bir söylentiden ibaret olduğunu da unutmamak gerekiyor. Yine de bekleyip göreceğiz. Bakalım Xiaomi yeni bir rekora imza atacak mı? Bunu zaman gösterecek.

FIFA 22 kapak yıldızı belli oldu