Şimdi de Galaxy A23e piyasaya sürülüyor!

t15

Geçen hafta teknoloji devi Samsung, Galaxy A23 4G’den sonra serinin ikinci cihazı olarak gelen Galaxy A23 5G akıllı telefonunu piyasaya sürdü. Seri bunla bitti diye düşünülüyordu ancak görünen o ki firma Samsung Galaxy A23e adlı yeni bir cihaz daha piyasaya sürecek.

Galaxy A23e adlı akıllı telefonun CAD tabanlı renderlarını ortaya çıkardı. Renderlara göre, telefonun 5.8 inç ekran boyutuna sahip bir Infinity-V ekrana sahip olacağı bildiriliyor. Samsung, A20e’yi ilk kez 2019’da piyasaya sürdü, ancak A21e veya A22e modellerini hiç görmedik, bu nedenle üç yıl sonra bir A23e varyantı geldiğin söyleyelim. Bağlantıya gelince, bu telefonun 5G’yi destekleyip desteklemeyeceği net olarak bilinmiyor.

Galaxy A23e

Gelen fotoğraflarda tek bir arka kamera ve bir LED flaş olduğu görülüyor. Ek olarak, üstte 3,5 mm ses jakı görülebiliyor ve yan tarafta bir parmak izi tarayıcı yer alıyor. Telefonun boyutları 149.8 x 70.7 x 8.9mm olarak listeleniyor. Henüz tüm özelliklerini bilmesek de 25W hızlı şarj, özel bir microSD yuvası ve Android 12 bekleyebiliriz. Son olarak Samsung Galaxy A23e’nin Açık Mavi, Beyaz ve Siyah renk alternatifleri ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

t17

Ne yazık ki, şu anda cihazda mevcut olan bilgilerin kapsamı bu, ancak önümüzdeki günlerde daha fazla ayrıntının ortaya çıkması bekleniyor.

WhatsApp yeni mesaj silme özelliğini test ediyor