Sıfır Renault Megane fiyatları güncellendi

6 Renault Megane

#İŞBİRLİĞİ

Ocak ayının başında fiyatı düşen Megane modeline az da olsa bir zam yapıldı. İşte güncel sıfır Renault Megane fiyatları.

Otomobil sektörü son 1 yıl içerisinde çok hareketlendi. Aslında pandemi döneminde otomobil sektörünün bu denli hareketlendiği tek pazar da Türkiye oldu. Bu durumun temel sebebi ise gelen sıfır otomobillerin al-satçı ya da galericiler tarafından piyasadan toplanması oldu.

2020’de uzun süre piyasada sıfır otomobil bulmak mümkün olmadı. 2021 girmemizle birlikte bu durumda biraz normale dönmeye başlamış durumda.

Hatta 2021 ile birlikte bazı otomobillerin liste fiyatında da önemli düşüşler yaşandı. Bu düşüşlerin yaşandığı modellerden birisi de Renault Megane oldu.

Yenilenen kasasıyla pek çok ödül alan Megane, özellikle sedan kategorisinde önemli bir satış başarısı gösterdi. Bu başarının hayli önemli olduğunu söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Megane’ın başlangıç fiyatı 210.000 TL’yi bile geçmişti. 2021’e girmemizle birlikte bu rakam da 200.997TL’ye geriledi. Yani sıfır kilometre bir Megane almak istiyorsanız 202.000 TL’yi gözden çıkarmanız gerekecek.

Alacağım model tamamen dolu olsun derseniz de 362.000 TL’lik bir ücret ödemeniz gerekecek. Elbette bu modele de ekletebileceğiniz ekstra donanımlar mevcut. Yani bu işin 400.000 TL’ye kadar yolu var diyebiliriz.

Elbette 400.000 TL ödedikten sonra tercihiniz yine Megane mı olur orası biraz muamma. Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri sıfır Renault Megane fiyat listesi ile başbaşa bırakalım. (Diğer modelleri görüntülemek için aşağıdan sayfayı değiştiriniz.)

Sıfır Renault Megane fiyatları güncellendi

Joy 1.0 TCe 115 bg

2 Megane Sedan
Anahtar Teslim Liste Fiyatı: 202.000 TL