Siemens 110. yıla özel : Siemens VSZ3J110TR

Siemens

Siemens Ev Aletleri, elektrikli süpürge üretimindeki 110. yılına özel olarak pazara sunduğu Siemens VSZ3J110TR süpürgesinde bulunan yıkanabilir allergyPlus hepa filtresi ile alerji problemi yaşayanların hayatını kolaylaştırıyor.

4 litre toz alma kapasitesiyle büyük alanlarda bile kusursuz temizlik sağlayan Siemens VSZ3J110TR, powerSecure teknolojisi sayesinde ise toz torbası dolsa dahi uzun süreler boyunca yüksek performanslı kullanım imkanı veriyor. Siemens VSZ3J110TR’nin yeni geliştirilmiş highPower motorunun aerodinamik tasarımı ise düşük enerji tüketimiyle mükemmel hava akımı ve ideal toz toplama performansı sağlıyor.

Halı ve sert zeminler, kenar-köşe ve döşemeler için ayrı süpürme başlıkları bulunan VSZ3J110TR, evinizdeki en küçük alanlara bile girerek tozdan eser bırakmıyor. Entegre aksesuarları ile maksimum konfor sağlayan VSZ3J110TR elektrikli süpürgenin parke gibi hassas zeminlerin temizliğine uygun yumuşak uçlu özel sert zemin başlığı da bulunuyor.

1906 yılında ilk ürettiği 300 kiloluk cihazdan bu yana evde yaşamı iyileştiren teknolojilere imza atan Siemens’in tüketicilerine 110. yıla özel bir de hediyesi bulunuyor. Siemens VSZ3J110TR elektrikli süpürgeyi şimdi alanlar, 2 yıl boyunca kullanım sağlanabilecek 12 adet toz torbasına ücretsiz sahip olabiliyor.  

Apple Watch Series 2 inceleme