Siemens’ten yeni akıllı dozaj sistemli çamaşır makinesi

SIEMENS LIGHTHOUSE

Siemens evlerde en ağır işlerden biri olan çamaşır yıkama sorununu ortadan kaldırıyor. Siemens, otomatik dozaj sistemi i-Dos teknolojili makineleri, tek seferde konulan deterjanla ortalama 40 kez çamaşır yıkayabiliyor. Siemens’in iSensoric destekli i-Dos çamaşır makineleri ayrıca, çamaşırların kumaş türünü, miktarını ve kirlilik seviyesini algılayarak, su sıcaklığını, deterjan miktarını, durulama ve sıkma ayarlarını da otomatik biçimde yaparak sıra dışı bir kullanım kolaylığı ve konfor sunuyor.

“Gelecek evinizde” yaklaşımıyla ileri teknoloji ürünleri evlerle buluşturan Siemens Ev Aletleri’nin, yeni geliştirdiği Siemens iDos WM12T661TR ve WM14T681TR çamaşır makineleri, otomatik dozaj sistemi sayesinde her yıkama için makineye deterjan koyma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Makinenin deterjan gözünü konsantre deterjanla yaklaşık 40 yıkama için bir kez doldurmak yeterli oluyor. Verimli en üst yıkama sınıfı olana A+++’dan yüzde 30 daha fazla enerji verimliliği sağlayan yeni çamaşır makinelerinin, yüksek performansı ve sessizliğiyle 10 yıl garantili İQdrive motorları bulunuyor.

Siemens’in yeni çamaşır makineleri iSensoric teknolojisi ile donatılan hassas sensörleri sayesinde çamaşırların miktarını, kirlilik derecesini ve kumaş türünü algılayarak, en uygun su sıcaklığını, en uygun deterjan miktarını, durulama ve sıkma ayarlarını otomatik olarak yapabiliyor. I -Dos çamaşır makinelerinde bulunan otomatik program kullanıldığında, cihazın içinde bulunan tekstil türü otomatik olarak belirleniyor ve yıkama döngüsünü buna göre ayarlanıyor, böylece kullanıcıyı çamaşır için uygun yıkama programını seçme zahmetinden de kurtarıyor. Jog dial düğmesi kullanıldığında led aydınlatmalar sayesinde kolay program seçimi sağlanıyor. Program seçimi ile birlikte devir hızı, su sıcaklığı, ön yıkama yaptırma gibi ek opsiyonlar ise Multitouch led ekran sayesinde seçiminiz kolaylıkla sağlanıyor. Ayrıca, dokunmatik ekran seçilen programın ne kadar su ve enerji tükettiğini de gösteriyor.

Makinenin özel dalgalı tambur yapısı ise seçmiş olduğunuz programa göre yoğun ya da hassas en uygun döngüyü sağlayarak, çamaşırların en uygun şekilde yıkanmasını gerçekleştiriyor. 8 ve 9 kg kiloluk iki farklı seçeneği olan yeni Siemens i-DOS çamaşır makineleri, tek seferde dağ gibi çamaşırı yıkıyor. Geniş kapasitesine ek olarak, yorgan programı sayesinde yorgan, yatak örtüsü gibi büyük hacimli eşyaların da güvenle yıkanmasını mümkün kılıyor. Siemens iSensoric destekli i-Dos yüksek verimli ve enerji tasarruflu çamaşır makineleri ile her zaman en iyi yıkama sonuçlarını almayı garanti ediyor.

Ailelerin 3’te 1’i çocuklarını internetteki tehditlere dair uyarıyor