Bu bayram çaylar Siemens’ten

siemens

Lezzetli ikramlarınızın olmazsa olmazı mis gibi çaylar, bu Ramazan Bayramı’nda da Siemens Ev Aletleri’nin üstün teknolojisi ve şık tasarımıyla fark yaratan çay makineleri ile demleniyor.

“Gelecek evinizde” yaklaşımıyla ileri teknolojili ürünleri evlerle buluşturan Siemens Ev Aletleri, üstün özellikleriyle çay keyfini doyasıya yaşamanızı sağlayacak çay makineleriyle, bayram ikramlarının da vazgeçilmez yardımcısı olacak.

Kesintisiz çay keyfi

Siemens TA60100 çay makinesinin 1,2 litrelik çay, 1,75 litrelik su kapasitesi ve ekstra büyük çay süzgeçli cam demliği, kalabalık misafirlerinize kesintisiz çay keyfi sunuyor. Tek tuşla sıcak tutma ve kaynama fonksiyonlarını ayarlayabileceğiniz TA60100 çay makinesi, “sensörlü sıcak tutma sistemi” sayesinde de suyun kaynama noktasından demleme noktasına geldiğini otomatik olarak hissediyor ve kendiliğinden demleme moduna geçiyor.

siemens 2

Bayram sohbetleri boyunca hep yanınızda

TA22005 çay makinesinin çayı demledikten sonra sıcak kalmasını sağlayan özel sıcak tutma konumu ve kaynama konumundan sıcak tutma konumuna otomatik olarak geçebilme özelliği sayesinde bayramda uzun çay sohbetleri boyunca çayınız hep taze ve sıcak kalıyor. Taban üzerinde 360° hareket edebilme özelliği ile sağ ve sol el kullanımına uygun olan TA22005 çay makinesinin tek elle kolayca açılabilen kapaklı cam sürahisi ise kullanım kolaylığı sağlıyor.

iPhone 7 Hangi Renk Seçenekleriyle Geliyor?