Shrek 5 geliyor! Bekleyiş sona erdi

Shrek 5 geliyor! Bekleyiş sona erdi

Yediden yetmişe çoğu kişi tarafından fazlasıyla sevilen Shrek yeni filmi ile geri geliyor. İşte tüm detaylar.

Variety’ye göre Shrek 5 üzerinde çalışılıyor ve orijinal oyuncu kadrosunun animasyonlu peri masalı serisine geri dönmesi bekleniyor. Illumination’ın kurucusu ve CEO’su Chris Meledandri, Sing, Despicable Me ve Secret Life of Pets serilerindeki yeni içerikler de dahil olmak üzere birçok proje hakkında konuştu. Meledandri aynı zamanda DreamWorks Animation’ın yaratıcı ortağı. Illumination’ın son animasyon filmi The Super Mario Bros. Movie hakkında konuşmak için Variety ile bir araya gelen Meledandri’ye göre Shrek 5 yolda. Meledandri, “Kadronun geri geleceğini tahmin ediyoruz,” dedi. “Görüşmeler şimdi başlıyor ve aldığımız her gösterge, oyuncuların geri dönmesi adına muazzam bir coşku olduğu yönünde.”

Shrek 5 geliyor! Bekleyiş sona erdi

Uzun yıllardır piyasada olmayan yapım yeni filmi ile geri gelecek. Mario da merakla bekleniyor ancak Shrek’in de ciddi anlamda sevenleri var diyebiliriz. Bu sebeple yeni film beklentileri arttırmış durumda. Bu yılın başlarında Eddie Murphy,  Eşek’i tekrar seslendirme şansını çok istediğini söyledi. Murphy, Donkey’in bir spin-off filmi olması gerektiğini düşünüyor.

Henüz bir anlaşma olmasa da Meledandri, çekirdek kadro üyelerinin Shrek 5 için geri döneceğinden umutlu. Merak edilen çok nokta var. Film, Forever After’ın kaldığı yerden devam edecek mi? Bekleyip göreceğiz. Çok daha fazla rapor yakında gelecek.

Twitter onaylanmış hesap stratejisi ile tepki toplamaya devam ediyor