Shadow Realms Konsollara da Taşınacak

Shadow Realms Konsollara da Taşınacak

BioWare tarafından PC’ye yönelik olarak geliştirilen Shadow Realms’in bununla sınırla kalmayacağı ve diğer platformlara da taşınabileceği açıklandı.

Mass Effect ve Dragon Age gibi başarılı RPG serilerinin yapımından sorumlu olan BioWare stüdyosu tarafından geliştirilen Shadow Realms, geçtiğimiz aylarda düzenlenen Comic-Con sırasında resmi olarak duyurulmuştu. BioWare’yle özdeşleşen RPG türünü aksiyonla harmanlayan Shadow Realms şimdilik gizemini koruyor olsa da, BioWare gibi kendisin kanıtlamış bir stüdyodan gelen bu oyun birçok oyunseveri heyecanlandırmış durumda.

Shadow-Realms

Shadow Realms hakkında şu ana kadar çıkan haberlerde oyunun PC’ye özel olacağının iddia edilmesi, merakla beklenen bu oyunu konsollarında oynamak isteyen kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak konu hakkında açıklamalarda bulunan BioWare yetkilisi Jeff Hickman, oyunun sadece PC’yle sınırlı kalmayacağını ve konsollara da taşınacağını belirtti.

Shadow Realms‘i geliştirirken PC’ye odaklandıklarını doğrulayan Hickman, yine de kendilerini bununla sınırlamadıklarını ve oyunun ileride konsollara da taşınabilmesi için gerekli düzenlemeleri yaptıklarını açıkladı. 2015 yılında piyasaya sürülmesi beklenen Shadow Realms, ilk olarak PC’ye yönelik olarak satışa sunulacak olsa da Hickman’ın açıklamarı oyunun ileride diğer platformlara da taşınacağını gösteriyor.

Grand Theft Auto 5′in PC Versiyonu İptal Edilmedi