%50 İndirimli Mobil Ofis Keyfi

urban station

Mobil çalışanlar için prestijli bir ofis ortamı sunan, kurumsal markalar için toplantı ve seminer odası kolaylığı sağlayan Urban Station hizmeti, Vodafone Red ve Red Business abonelerine %50 indirimle sunuluyor.

Vodafone Red dünyası, profesyonellere sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekledi. Mobil çalışanlar için prestijli bir ofis ortamı sağlayan, kurumsal markalar için ise toplantı ve seminer odası kolaylığını yaşatan Urban Station, Vodafone Red ve Vodafone Red Business abonelerine %50 indirimli hizmet sunuyor. Fırsat kapsamında tüm Vodafone Red ve Red Business aboneleri, Urban Station’un İstanbul’daki 5 farklı şubesinin nezih ortamından yararlanabilecek.

urban_station

15 Haziran 2015 tarihine kadar geçerli olacak kampanya kapsamında tüm Vodafone Red ve Red Business abonelerine Urban Station kullanımı %50 indirimle sunuluyor. Vodafone Red ve Red Business aboneleri URBAN yazıp 6666’ya SMS göndererek ya da Avantaj Cepte mobil uygulaması üzerinden kampanya detay sayfasında “Fırsatı Kullan” butonuna tıklayarak kampanya şifrelerini alabiliyor. Vodafone Red ve Red Business abonelerinin Urban Station noktalarında telefon numaralarını ve şifrelerini Urban Station resepsiyonuna söylemeleri yeterli oluyor.

Windows 10 Deneme Sürümü Çıktı