Sesli betimleme, işaret dili ve ayrıntılı altyazı özelliği eklenen çizgi filmler TV+’ta

sesli betimleme

Teknolojideki gücünü tüm bireylerin hayata tam ve bağımsız katılımını destekleyecek kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde kullanmayı sürdüren Turkcell, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda görme ve işitme engelli çocuklar için sesli betimleme , işaret dili ve ayrıntılı altyazı özelliği eklediği filmleri TV+ uygulamasında gösterime sokuyor.

Turkcell, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda görme ve işitme engelli çocuklar için özel bir sürpriz hazırladı. Çocuklara ait bu özel günde sesli betimleme , işaret dili ve ayrıntılı altyazı özelliği eklenen filmleri TV+ üzerinden 555 No’lu kanal veya seç izle kataloğundaki ‘Engelleri Aşan Filmler’ kategorisinden izleyebilecek. TV+, 23-25 Nisan tarihleri arasında herkese açık olacak.

sesli betimleme

Ünlü animasyonlar TV+ ekranlarında olacak

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda minikler için farklı içerikleri ücretsiz olarak gösterime sokan TV+, bu yıl da birbirinden eğlenceli çizgi filmleri ekrana taşıyor. ‘Paw Patrol’, ‘Kukuli’, ‘Planet Cosmo’, ‘Sponge Bob: Kare Pantolon’, ‘Blaze ve Yol Canavarları’, ‘Canavar Bunsen’, ‘Ninja Kaplumbağaların Yükselişi’ ve ‘Lego’ filminin ilk 2 serisi 23 Nisan’da TV+ ekranlarında olacak yapımlar arasında yer alıyor.

sesli betimleme

Görme ve işitme engelli minikler için de sesli betimle, işaret dili ve ayrıntılı altyazı özelliği eklenen dünyaca ünlü animasyonlar TV+’ta yayında olacak. Çocukların her zaman ilgiyle izlediği ‘Looney Tunes’ serisinden ‘Tavşanın Kaçısı’, sadece küçüklerin değil büyüklerin de severek izlediği ‘Tom ve Jerry’nin  Oz’a Dönüş’ filmi ve 90’lar kuşağının unutulmazlarından olan ‘Jetgiller: Robo-Güreş’ filmi sesli betimle, işaret dili ve ayrıntılı altyazı özelliği ile ekranlarda olacak animasyonlar arasında.

Gün boyu çizgi film yayını yapılacak

Minikler kendilerine armağan edilen bu özel günde TV+’ta yer alan 8 çocuk kanalı üzerinden gün boyu çizgi film ve özel yayınları izleyebilecek.

Vivo X60t Pro ufukta gözüktü!