Ses Kaydını Yazıya Çeviren Android Uygulamalar

Haftanın en iyi mobil uygulamaları

Yürürken, çalışırken, araba sürerken zaman kavramı gözetmeksizin sesli olarak alınan notları, yazıya çevirmek çok kolay olacak. Ses Kaydını Yazıya Çeviren Android Uygulamalar hangileri bakalım.

Android cep telefonu kullanıcıları Google Play Store’de yer alan ses kaydını yazıya çeviren uygulamalardan birini seçebilir. Medya mensupları ve iş insanları ses kaydını yazıya çeviren uygulamaları kullanarak hayatlarını kolaylaştırabilecek ve artı zaman kazanmış olacak. İşte ses kaydını yazıya çeviren android uygulamalar ..

Ses Kaydını Yazıya Çeviren Android Uygulamalar

Speech Notes

Hızlı ve kolay yazmak isteyen kişiler Speech notes uygulamasını kullanabilir. Klavye kullanmadan kısa veya uzun metinler hazırlayabilirsiniz. Yazmaya ara verdiğinizde uygulama içerisinde yer alan klavyeyi kullanarak noktalama işaretleri, sembol ve emoji eklemenize izin veriyor. Bluetooth desteği, çevrim dışı not alma ve Google drive yedekleme özellikleri bulunuyor.

Voice Notes

Mikrofon özelliğini kullanarak not alabileceğiniz gibi telefonda yer alan ses kaydını çalıştırarak da metne çevirebilirsiniz. Uygulamanın kategori oluşturma, etiket, notları içe-dışa aktar özellikleri bulunuyor.

Robotlarla hasta tedavisi yapılabilecek! İşte detaylar

Speech Texter

İnternet bağlantısı olmadan çalışan, sesi yazıya çeviren bir uygulamadır. Google veri tabanını kullanan çevrim dışı özelliğini kullanmak için dil paketini indirmelisiniz. Dili seçtikten sonra konuşmaya başladığınızda not almaya başlamış olursunuz. Türkçe başta olmak üzere 60’tan fazla dili destekliyor.

Ses kaydını kullanarak metne çevirdiğiniz notları SMS, e-posta ve Twitter’de paylaşma, sözlük bölümünden noktalama işaretleri için komut belireme gibi özellikleri bulunuyor.

Voice Notebook donanım günlüğü

Voice Notebook

Bir toplantıdaki konuşmaları veya bireysel olarak sesli notlarınızı metne çevirmenizi sağlayan uygulamalardan bir tanesi de Voice Notebook’tur. Otomatik sözcük değiştirme, noktalama işaretleri oluşturma, büyük-küçük harf uyumu, sürekli konuşma, geri alma gibi özellikleri bulunuyor. Kaydettiğiniz notları Google drive sayesinde içe veya dışa aktarabilirsiniz.

Speech To Text

Uzun konuşmaları, dikteleri, denemeleri, yayınları metne çevirmenize yardımcı olur. Yapılacak listesi oluşturabilir ve sesli notlar alabilirsiniz. Kayıtlar hakkında rapor oluşturabilirsiniz. Sürekli konuşma, aldığınız notları Gmail, Twitter, Sykpe, Viber ve SMS olarak paylaşma özellikleri bulunuyor.


Yorumlar kapatıldı.