Google Recorder diğer Android telefonlara da geldi!

Google Recorder

Google’ın Pixel 4 modellerine özel olarak geliştirdiği Google Recorder uygulaması APK halinde diğer Android telefonlara da geldi. İşte indirme linki!

Google, Pixel 4 ve Pixel 4 XL modellerini tanıttığı etkinlikte Google Recorder isimli uygulamayı da sergilemişti. Not alma konusunu üst seviyelere taşıyan firma, bu uygulama ile sesli not alırken, sesinizi yazıya bire bir aktarması ile büyük beğeni toplamıştı. Pixel 4 modellerine özel olduğu söylenen bu uygulama bugün diğer Android telefonlar için portlandı.

Realme Android 10 alacak modelleri açıkladı

Android 9.0 Pie ve üzeri sistemlerde çalışan uygulamayı APK. olarak buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oldukça stabil çalışan uygulama şimdilik İngilizce dilinden sorunsuz bir şekilde yazıya aktarım işlemini gerçekleştirebiliyor.

Google Recorder

Google’ın böylesine faydalı bir uygulamayı Pixel 4 modellerini sattırmak adına Pixel 4’e özel kılması oldukça talihsiz oldu diyebiliriz. Uygulama geliştiricilerinin Google’ın Pixel’e özel kıldığı bu tip uygulamaları diğer Android telefonlara da portlaması oldukça sevindirici. Bakalım Google ilerleyen dönemlerde Pixel modellerine özel geliştirdiği uygulamaları diğer Android telefonlar için resmi olarak Play Store’da yayınlayacak mı?