Sergio Ramos kıvamında bir telefon: Ramos Mos1 Max!

sergio ramos

Dünyaca ünlü İspanyol stoper ve Real Madrid’in bel kemiği futbolcusu Sergio Ramos’un performansı bir telefonda buluştu. Bu telefonun ismi Ramos Mos1 Max. Konuyla ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

Yeni model telefon 6000 mAh batarya performansı ile gelecek ve bu batarya performansı Dünya’da ses getirecek cinsten. Telefon Çinli mi İspanyol mu diye? Soracak olursunuz size telefonun Çinli olduğunu söyleyebiliriz.

Ramos ilk defa telefon çıkaracak firma uzun zamandan beri tablet çıkarıyordu. Telefon 1 Haziran tarihinde ortaya çıktı. Cihazın özellikleri ise şunlar olacak: Snapdragon 615 yongaseti, 2 GB ana bellek, 5.5 inçlik Full HD; “1920×1080” ekran.

ramos mos1 max

 

Telefonla ilgili tüm bilgileri MobileDad sitesinden aldık. Cihazın satış fiyatı ise 320 dolar yaklaşık olarak 973 TL olacak. Cihazın batarya performansı ise cihazdan daha fazla öne çıkıyor.

Telefonda 6000 mAh batarya kullanılacak. Telefon için Sergio Ramos’un cep telefonu hâli desek haksız sayılmayız herhalde. Cihaz ilerleyen zamanlarda satışa çıkacak.

Facebook’tan sığınmacılara ücretsiz internet!