HTC Selfie Odaklı Telefon Üzerinde Çalışıyor

HTC Selfie Odaklı Telefon Üzerinde Çalışıyor

Son dönemde oldukça ilgi gören selfie trendinden faydalanmak isteyen HTC’nin, selfie odaklı telefon geliştirmek için çalışmalara başladığı belirtiliyor.

Sosyal medya kullanıcıları arasında son dönemde hızla yayılan selfie çılgınlığı tam gaz devam ederken, teknoloji firmaları da bu trende ayak uydurmak için çalışmalara başladılar. Selfie odaklı telefon geliştiren ilk önemli teknoloji firması, Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation olacak gibi görünüyor.

HTC_logo

Telefon dünyasıyla ilgili internete sızdırdığı bilgilerle tanınan evleaks hesabının son iletisine göre, selfie odaklı telefon geliştirmek için harekete geçen HTC, Eye kod adıyla anılan yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Ekim – Kasım aylarında ABD’de piyasaya sürülmesi beklenen bu yeni akıllı telefonun, daha sonra yeni pazarlara da taşınacağı belirtiliyor. Konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak HTC’nin yakın zamanda piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi HTC One M8’de 5 megapiksellik ön kameraya yer verdiği göz önüne alınacak olursa, firmanın selfie için hazırlanmış bir telefon üretmesi oldukça olası görünüyor.

Amazon Akıllı Telefon Bu Ay İçinde Tanıtılacak