SD2SNES ile tüm atari oyunları oynanabiliyor!

SD2SNES

Nintendo’nun 1990 yılında çıkarmış olduğu Super Nintendo Entertainment System konsolu hala popülerliğini koruyor. SD2SNES sayesinde tüm SNES oyunlarını orijinal konsollarda oynamak artık mümkün.

Nintendo 1990 yılında karşımıza Super Nintendo Entertainment System konsolu ile çıkmıştı. Döneme damgasını vuran Super Nintendo Entertainment System hala popülerliğini koruyor. Ancak konsol bir hali eski olunca; konsolu bulsanız bile oyunlarını bulmanız çok zor.

İnternette ROM olarak geçen oyunları indirseniz bile emülatörler orijinal konsolun kalitesinde olmuyor. SNES için geliştirilen SD2SNES sayesinde SNES oyunlarını orijinal SNES konsolunda oynamak artık mümkün.

SD2SNES neler sunuyor?

Türkiye’de satılmayan ancak Retro Towers sitesinde satılan SD2SNES kartı ile indirdiğiniz ROM’ları başta orijinal SNES konsolları olmak üzere Hyperkin gibi markaların üretmiş olduğu taşınabilir SNES konsollarında oynayabiliyorsunuz.

Nintendo Switch için Unreal Engine 4.20 duyuruldu!

Güncellemeler ile tüm oyunları destekleyen ve oyunları emule etmeden çalıştıran bu kart retro severler tarafından oldukça ilgi görüyor. Sürüm 1.8 sayesinde renk düzeltmelerine de sahip olan bu kartı buradan satın alabilirsiniz.

SD2SNES

149 pound gibi oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip olan bu kartın parasını hakettiği söyleniyor. Eğer retro tutkunuysanız, bu kart aradığınız çözüm olabilir. Rare olarak geçen nadir SNES oyunlarının bu fiyatta olduğunu düşünürsek, tüm SNES oyunlarını orijinal bir şekilde çalıştıran bu kartın uygun bir fiyatta olduğunu söyleyebiliriz.