Samsung Katlanabilir Ekranlı Telefonu mu Çıkacak?

samsung display foldisplay1

Samsung resmi açıklamalarına göre, esnek ekrana sahip akıllı telefonun varlığı biliniyor, biz dedikodu kazanında biden bire ortaya çıkan bu donanım haberinin ayrıntıları hakkındaki söylentilerin doğru olup olmadığını görmeyi bekliyoruz.

Samsung-Flexible-Display-12

 

 

AndroidSas’daki kişiler, kaynağını tam olarak kendilerininde bilmediği bir yerden cihaz hakkındaki bazı söylentilerin yayılmasına sebep oldular. Bu yüzden her şeyi okumadan önce kaynağından emin olun.

Konuyla ilgili benzer kaynaklara göre, esnek ekran-tutucu telefonun  4.7 inç ekrana sahip, 720p çözünürlüklü, 2GB RAM’e ve 4 çekirdekli işlemciye, cift LED flaşlı 8 MP kameraya sahip olduğu söylentisi dolaşmakta.  Bu söylentiler kulağa Galaxy S3’e oldukça benzer olduğunu düşündürüyor. (1GB RAM dışında ve işlemcisi yeni Snapdragon 800’ün ki gibi olacağa benziyor)

Bu aynı zamanda Samsung’un var olan eski cihazlarını esnek ekranlarıyla yeniden vitrine koyabileceğini düşündürüyor. Bu cihazlara en üstün özellikler koymak yerine ki bu özellikler yüksek ücret gerektirecek, eski cihazlarını esnek ekranlarla bütünleştirip piyasaya süreceği anlaşılıyor. Yazılım tarafında ise Android 4.3’ün cihazlar üzerinde çalışacağı da rapor edilenler arasında gösteriliyor.

Yeniden, her şeyin onaylanmadığını ve eski dedikoduların  bu cihazın Galaxy Note 3 varyasyonu olduğunu düşündürdüğünü de  söyleyelim,  son üründe karşımızda ne bulacağımızı söyleyen hiçbir kanıt ortada yok. Samsung’un bizim  için mağazasında ne bulundurduğunu anlamamız çok uzun zaman almayacaktır.