GTA 6 Nedeniyle Instagram Paylaşımlarını Sildi

gta 6 1 1

GTA 6‘nın başkarakteri Lucia’yı canlandırdığı iddia edilen oyuncu Instagram’daki paylaşımlarını kaldırıp, etiketleme özelliğini de kapadı.

Kısa süre önce Lucia’nın sesi ve yüzünün Manni L. Perez isimli oyuncuya ait olduğu iddia edildi. Şimdi de bu iddiayı kuvvetlendiren bir gelişme daha yaşandı. Twitter kullanıcısı Dyllie, Manni L. Perez’in Instagram’daki paylaşımlarını sildiğini ve GTA hayranlarının kendisini fotoğraflarda etiketlemesinden dolayı etiketleme özelliğini de devre dışı bıraktığını açıkladı. Birçok kişi Perez’in Lucia olmasaydı açıklama yapabileceğini, ancak Rockstar’la olan sözleşme ve katı kurallardan dolayı sessiz kaldığı yorumunda bulundu. Perez’den önce Alexandra Echavarri’nin Lucia’nın seslendirme sanatçısı olduğu söylenmişti. Echavarri bunun doğru olmadığı yönünde açıklama yaparak iddiaları yalanlamıştı.

Manni L. Perez, Law & Order, Chicago P.D., The Blacklist ve Jessica Jones gibi çeşitli dizilerde oynadı. Ayrıca 10 yıl önce GTA 5’te de seslendirme yaptı. GTA oyunlarında modellemeleri ve sesleri kullanılan aktör ve aktrislerin isimleri oyun çıkana kadar gizli kalır.

GTA 6

GTA 6, 2025’te PS5 ve Xbox Series X/S için satışa sunulacak. PC’ye daha sonra çıkması bekleniyor. Eski bir Rockstar çalışanı olan Mike York, GTA 6’nın PC’ye geç gelmesinin sebebini açıkladı. York, Rockstar’ın kazancını düşündüğünü ve bu yüzden PS sürümüne öncelik verdiğini vurguladı. York şunları söyledi: “Rockstar’ın en çok satış yaptığı platforma öncelik vermesi normal. Önceki GTA oyunları en çok PlayStation’da sattı ve oynandı. Sizin de bir şirketiniz olsa en çok gelir elde ettiğiniz alana yönelirsiniz. Ekip oyunun bu platformda iyi çalışmasını istiyor. Kaynaklarını da buna göre yönlendireceklerdir.”

Mike York tüm bunlarla birlikte PC sürümünün arka planda geliştirildiğini de sözlerine ekledi. Her zaman PC versiyonunun olduğunu, ancak tam olarak cilalanmadığını ve diğer sürümlerin çalışmasına yardımcı olmak için geliştirildiğini ifade etti. Mike York’a göre Rockstar PC sürümüne iyileştirmeler yapıp, yeni fikirler ekleyebilir. York son olarak GTA gibi karışık ve detaylı oyunların PC’de düzgün çalışması için kapsamlı testler yapılması gerektiğini de vurguladı.

Apple Güvenlik Sorunuyla Alarma Geçti