Samsung’tan kapaklı Android telefon!

Samsung SM G9198 Android kapakli 1

Samsung model gamına yeni bir ürün ekledi. Tıpkı BlackBerry gibi bazı telefon özelliklerinden vazgeçemeyen kullanıcılar için Samsung yıllar sonra kapaklı ve Android işletim sistemi bir telefon üretti. Samsung SM-G9198 modelinin detayları haberimizde.

Samsung-SM-G9198-Android-kapakli-1

Japonya ve Çin gibi kapaklı telefonların hala popüler olduğu bölgeler var ancak Avrupa ve Amerika pazarının hepsi artık bu tarz telefonları tercih etmiyor. Samsung SM-G9198 modeliyle Amerika pazarında yeni bir tasarım deneyecek. Üzerinde iki adet 3.9 inçlik ekran bulunduran kapaklı Samsung SM-G9198 bu ekranların ikisinde de 768 x 1280 çözünürlük sunuyor. Ekranlar Gorilla Glass 4 ile korunuyor. Telefonu iki ekranıyla da ayrı ayrı kullanabiliyorsunuz. İsterseniz kapaklı bir telefon gibi, isterseniz sadece dokunmatik yüzeyinden kullanmak mümkün.

6 çekirdekli Snapdragon 808 işlemciden güç alan telefonda 2 GB RAM ve 2200 mAh çıkarılabilir pil yer alıyor. 16 MP arka, 5 MP ön kamerayla çok iddialı bir model olmadığını, sadece tasarımıyla ön plana çıkabileceğini söyleyebiliriz. Telefonda 16 GB depolama alanı, microSD kart yuvası ve LTE desteği bulunuyor. Samsung SM-G9198 içerisinde Android 5.1.1 Lollipop ile gelecek. Telefon ilk etapta sadece Amerika’da satışa çıkacak ve henüz ilerleyen dönemlerde başka nerelerde satışa çıkacağı bilinmiyor.

Samsung-SM-G9198-Android-kapakli-2

Kısa süre sonra satışa çıkacak 7 telefon!